Костянтин Коваленко: "Успіхи "Оболоні-Бровара" вже не за горами"

2159 04.11 2016   12:00
ФК "Оболонь-Бровар"

Захисник «пивоварів» Костянтин Коваленко відповів на кілька запитань прес-служби клубу напередодні поєдинку зі Стрийською «Скалою».

Костянтине, перша частина чемпіонату добігає свого кінця і нашій команді залишилося зіграти чотири поєдинки, три з яких — виїзні. З огляду на невтішні результати, яке головне завдання пивоварів у тих матчах, що залишилися?

- Головне завдання для команди в кінцівці чемпіонату – спробувати повернути прихильність фортуни, яка останнім часом влаштовує «оболонцям» серйозні випробування. Єдине, на що ми маємо право в даній ситуації – це з безмежним натхненням грати у футбол.

Зміна головного тренера, несподівана поразка у Кубку — як усе це відбилося на роздягальні команди?

- Мудрі люди кажуть: коли йде дощ, звичайна зозуля плаче, а павич – радісно танцює. Звичайно, ніхто не в захваті від останніх подій. Але для того і створюються обставини, щоб в них проявлявся характер. Хорошим прикладом для нас є наші вболівальники, які спочатку дуже гостро сприймали поразки і невдачі клубу, але їм вдалося змінити критику на самовідданість, а це означає, що успіхи «Оболоні-Бровара» вже не за горами.

«Скала» — одна з наймолодших команд ПФЛ. Чи може вік і досвід нашого найближчого суперника зіграти нам на руку?

- Ні, не може. Річ у тому, що за «Скалу» грають умілі футболісти, тому такі критерії як вік і досвід не мають ніякого значення.

В чому ж тоді, на твою думку, головна сила «Скали»? Як потрібно зіграти проти цієї команди, аби здобути позитивний результат?

- Я знаю, що у «Скали» хороший тренер. Наші тренування напередодні гри проходять у дуже інтенсивному режимі, адже для того, щоб здобути результат у цьому матчі потрібні не просто зусилля, а надзусилля, як у грі з м’ячем, так і без нього.

Популярные новости