Олександр Кирилюк: "Ми розуміємо куди рухаємося і що нам потрібно"

2441 16.10 2016   19:56
Фото - ФК "Черкасский Днепр"

Головний тренер «Черкаського Дніпра» на післяматчевій прес-конференції поділився враженнями від перемоги над харківським «Геліосом» (1:0).

– Вітаю усіх із цією перемогою. З огляду на наше турнірне становище, це дуже важливі три очки у грі з сильним суперником.

Про гру

– Ми передбачали, що гра проти «Геліоса» стане грою характерів. Треба було не поступитися супернику в усіх компонентах протистояння, а особливо в боротьбі, на підборах і позиційно. Сподіваюся, що це вийшло. В основному, те що було задумано – вдалося.

Про атакувальний аспект

– Щодо гри в атаці, то тут були деякі проблеми, адже ми грали проти добре укомплектованого опонента, в стані якого гравці вже не перший рік разом. Тому на тлі цих факторів вважаю, що наші футболісти створили достатню кількість небезпечних моментів.

Про позитиви

– Деякою мірою я задоволений характером футболістів та організацією гри. Так, хочеться аби вона була більш видовищною і атакувальною, але зіграли так, як дозволив суперник.

Про постійну ротацію складу

– Зараз шукаємо оптимальний склад центральних півзахисників, плюс травми вносять свої корективи. Грав Ісраілов – зараз він із травмою, Скепський почав підходити – знову є деякі проблеми, тому відштовхуємося від того, хто в кращій функціональній формі.

Про Прем'єр-лігу

– Давайте трохи заспокоїмося з цього приводу. На кожному кроці: Прем'єр-ліга, Прем'єр-ліга… Це ж психологічний тиск на футболістів. Ми розуміємо куди рухаємося і що нам потрібно.

Популярні новини