Євгеній Шевченко: "Давно хотів відзначитися забитим голом"

2471 23.08 2016   00:33
Фото - fcbrovar.obolon.ua

Захисник «оболонців» Євгеній Шевченко поділився емоціями від свого дебютного голу в футболці «Оболоні Бровара», а також охарактеризував майбутнього суперника — Маріупольський «Іллічівець».

«Перед матчем з Сумами ми налаштовувалися на важку гру, адже добре розібрали суперника, тренери вказали нам на сильні і слабкі сторони сумчан, тому ми знали, що це хороша молода команда, яка намагається грати в футбол — не б’є м’яч будь-куди», — ділиться думками Євгеній.

«У перерві між таймами тренери сказали нам у роздягальні, що так грати у рідних стінах, за підтримки своїх уболівальників просто не припустимо, тому на другий тайм ми вийшли зарядженими та з бажанням якомога швидше виправити ситуацію на нашу користь. І як ви бачили у нас це вийшло!”.

“Мій дебютний гол за “пивоварів”? Звичайно, приємно, що вдалося відзначитися і забити цей швидкий і переломний гол (усміхається). Я відчував тільки найпозитивніші емоції в той момент, адже вже давно хотів відзначитися забитим м’ячем! Тренери і партнери по команді привітали мене з цим і їхні слова, звичайно, було дуже приємно чути”.

“Наступний матч? Так, у Іллічівця хороша команда та чудовий підбір гравців, частина яких виступала у премєр лізі. Буде дуже цікаво зіграти проти такої команди. Втім, ми налаштовуємося лише на перемогу».

“Я завжди готовий грати з перших хвилин і викладатися на всі сто відсотків, але останнє слово завжди за тренерським штабом. Одне можу сказати точно — ми віддамо всі сили, аби матч з маріупольцями склався на нашу користь!», — підкреслив Євгеній Шевченко.

Популярные новости