Президент ПФЛ відкрив офіс "Черкаського Дніпра" в Києві

1692 10.07 2016   18:12
Фото - pfl.ua

У Києві розпочав свою роботу офіс футбольного клубу "Черкаський Дніпро", чинного срібного призера Чемпіонату України у першій лізі змагань ПФЛ України.

За адресою Кловський узвіз, 10 запрацювало представництво корпорації МФСО ФК «Черкаський Дніпро» в Україні. У церемонії відкриття взяли участь президент ПФЛ України Сергій Макаров, президент корпорації Володимир Лашкул, перші віце-президенти Сергій Лашкул і Юрій Колесник та члени тренерської ради на чолі з головним тренером команди Ігорем Столовицьким.

"Черкаський Дніпро" для багатьох клубів змагань Ліги може бути взірцем злагодженої та натхненної роботи всього колективу від прибиральниці до президента, що у підсумку приносить результат, - сказав Сергій Макаров під час урочистостей. - Бажаю вам не збавляти обертів, продовжувати опікатися юними футболістами, не забуваючи про маркетингову складову, створювати для своїх уболівальників під час кожного матчу справжнє футбольне свято. Зараз це дуже важливо".

Корпорацію "Міжнародне фізкультурно-спортивне об’єднання "Футбольний клуб "Черкаський Дніпро" було зареєстровано 23 грудня 2015 року. Головною метою діяльності корпорації є забезпечення зростання рівня й масовості футболу на основі покращення фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи серед дітей, юнацтва й дорослих громадян, які проживають у місті Черкаси та громадах Черкаської області шляхом виховання власного резерву з числа юних футболістів – вихованців спортивних шкіл та аматорських футбольних команд регіону.

Минулого сезону "Черкаський Діпро" став найбільш відвідуваною домашньою командою змагань ПФЛ, грамотно вибудувавши стратегію роботи з уболівальниками.

Президентом корпорації «Міжнародне фізкультурно-спортивне об’єднання «Футбольний клуб «Черкаський Дніпро»» обрано Володимира Лашкула.

Популярные новости