Як дружини гравців "Черкаського Дніпра" допомагали клубу срібло вигравати (+Фото)

2009 10.06 2016   08:20
Фото - pfl.ua

Напередодні матчу завершального туру першої ліги дружини та кохані дівчата гравців «Черкаського Дніпра» безпосередньо підтримали своїх чоловіків у Полтаві. Завдяки цьому гості здобули впевнену перемогу над ФК «Полтава», завоювавши срібні медалі змагань. Після перфоменсу учасники поділилися своїми враженнями.

Римма Ліпчей, кохана дівчина півзахисника «Черкаського Дніпра» Ігоря Мединського:

- Ідея такого сюрпризу виникла у Ані (дружина Юрія Бушмана) і Олени (дружина Олега Синьогуба). На одному з домашніх матчів, які ми всі відвідуємо регулярно, вони запропонували поїхати на останню виїзну гру підтримати наших улюблених чоловіків. Звичайно, всі дівчата з величезним задоволенням підтримали цю ідею, не дивлячись на те, що втілити її в життя було не так просто.

У той момент ми розуміли, що гра буде дуже важливою, але ще не знали, що вона буде вирішальною! Адже боротьба велася за срібні медалі чемпіонату і турнірна ситуація до того моменту склалася так, що хлопці не мали права на помилку. Потрібна була лише перемога і наша підтримка була просто необхідна.

Ми одразу взялися за підготовку до поїздки. Головна складність полягала в тому, щоб зберегти це в найсуворішій таємниці від наших чоловіків. Вони допитливі! Весь час цікавилися у нас, про що ми всі так багато розмовляємо і що обговорюємо. Всі дівчата зберігали таємницю до останнього. Ми підготували футболки з логотипом клубу і номерами наших чоловіків. Зробили великий банер зі словами підтримки, щоб в черговий раз нагадати коханим про те, що ми завжди поруч!

Дуже вдячні хлопцям з компанії «Меджік-Дизайн», які в найкоротші терміни підготували наше замовлення. Складність поїздки полягала в тому, що не всі могли взяти з собою діток, адже дорога не близька, а повертатися нам належало пізно ввечері. Потрібно було оперативно прилаштувати малюків бабусям і дідусям, причому зробити це так акуратно, щоб не дізналися чоловіки!:)

До того ж, ми їхали з різних міст. Звичайно, основна частина дівчаток виїжджала з Черкас, але деяким довелося їхати з Києва, Харкова, Знам'янки і т.д. Хорошим бонусом виявилося те, що в команді є Юля Кучинська (дружина голкіпера Максима Кучинського) та Ірина Полуницька (дружина тренера з фізподготовки Олександра Полуницького), які самі з м.Полтави. Дівчата нас зустріли, провели екскурсію містом, представивши його з найкращої сторони, що залишило незабутнє враження.

Полтава нам дуже сподобалася. Гуляли по місту з побоюванням. Боялися зустріти хлопців з команди, які теж могли оглядати визначні пам'ятки. Це міг бути резонансний провал!:) Але все вдалося на славу. Правда, довелося трохи викручуватися в розмовах з нашими другими половинками. Дзвонили вони як на зло часто і усі по черзі, питали чим займаємося. Кожна відповідала щось максимально наближене до повсякденності: хтось із дівчаток говорив, що на роботі, хтось гуляв з дитиною, хтось просто займався домашніми справами. Але, видати себе у нас не було права!

Після прогулянки містом ми попрямували до стадіону, дочекалися поки хлопці підуть з розминки в роздягальню і зайшли на трибуну. Далі була шокуюча зустріч з нашими улюбленими, які, зрозуміло ж, були готові бачити на трибунах кого завгодно, але не своїх дружин!:) Така масова поїздка була першою для нас. І, природно, що ніхто такого не очікував! По очах хлопців було видно, що вони в шоці, але щасливі. Вони не розуміли як ми тут опинилися, але це було вже не важливо. Адже ми поруч!

Протягом всього матчу ми намагалися їх підтримати так, як ніколи раніше. Мені здається, що результат 0:2 на користь нашої команди говорить сам за себе. Щастю не було меж! Мені хочеться вірити, що ми дійсно змогли налаштувати хлопців на вирішальний бій і допомогли своєю підтримкою здобути таку необхідну для нас перемогу! Додому їхали вже всі разом. Ділилися враженнями та емоціями. У нас вийшло зробити хоч і невелику, але дуже-дуже важливу подію в нашому житті. Ми дійсно живемо футболом разом з нашими половинками. Ми віримо в них, шалено цінуємо і дорожимо!

Ганна Бушман, дружина півзахисника «Черкаського Дніпра» Юрія Бушмана:

- Ми завжди підтримуємо наших чоловіків на домашніх матчах і завжди дивимося трансляції виїзних. А коли мова зайшла про таку важливу гру, то сумнівів про те, що ми поїдемо в Полтаву, не виникало і ми почали підготовку. Зробили іменні футболки, банер. Команда, звичайно, про це не знала.

Найголовніше, що у нас була величезна віра в наших футболістів і ми всіляко намагалися передати їм нашу енергетику і підтримати їх на трибунах!

Юрій Бушман, півзахисник ФК «Черкаський Дніпро»:

- Дуже вплинула на результат ситуація з приїздом дружин! Це було дуже приємно, ніхто не очікував! Підтримка близьких і рідних завжди дуже приємна, тим більше коли це на виїзді! Вражаюча атмосфера, спасибі наші улюблені дівчата!

Ігор Мединський, півзахисник ФК «Черкаський Дніпро»:

Для мене, як і для інших футболістів, було дуже несподівано і безмежно приємно. Емоції переповнювали нас. Ми були дуже вдячні цьому сюрпризу від наших половинок. Ми дуже раді, що вони так добре все організували і дякуючи їх зусиллям ми досягли того результату, який маємо на даний момент. Протягом всієї гри ми відчували шалену підтримку наших коханих. Завдяки тій енергетиці, яку вони передавали нам, ми змогли перемогти. Безумовно, це також і їх досягнення. За це ми і любимо своїх дівчат. Вони наші найщиріші і найкращі вболівальники. Неймовірно вдячний всім дівчатам, особливо моїй пташці, яку я дуже люблю!

Олег Синьогуб, захисник ФК «Черкаський Дніпро»:

- Виходячи з роздягальні був налаштований тільки на гру, тому що потрібна була тільки перемога. Але коли вийшов на територію перед полем, випадково в стороні майнула футболка з нашим логотипом і з прізвищем футболіста нашої команди, і побачивши це... навіть втратив щиток :) Побачив скупчення дівчат і зрозумів, що це всі дівчата і дружини, любі наші, приїхали нас підтримати, але при цьому не бачив своєї коханої, і нічого не міг зрозуміти. Але потім побачив її, був у шоці, бо не знав ні я і ніхто інший, що вони приїдуть. Це було дуже приємно, аж просльозився, розтанув як дівчисько. В той же момент це додало сил і емоцій. Дуже вдячний їм усім за підтримку, що вони були з нами завжди і всюди: і на виїзді, і вдома. Ми їх всіх дуже любимо і дякуємо! Всіх з перемогою!

Юрій Сєбов

Популярные новости