Володимир Книш: "Кардинальних змін проводити не будемо"

2052 03.06 2016   15:25
Фото - ФК "Горняк"

Наставник охтирського «Нафтовика-Укрнафта» Володимир Книш підбив підсумки сезону, а також розповів про плани команди на літо.

- Завершився 25-й чемпіонат, підсумуйте результат з поставленими задачами ?

- Як що дивитись на весь сезон, то видно, що він вийшов не зовсім рівним. Були злети, були падіння, потім ситуація більш-менш стабілізувалась, але на це все було багато різних причин. Те місце на якому ми завершили чемпіонат, звичайно можна було б бути і вище, можна вважати заробком на наступний чемпіонат. На сьогоднішній день у нас стабілізувався склад команди, ми зберегли практично весь колектив. Місце на якому ми завершили чемпіонат, я вважаю десь трішки не заслужене, але і не набагато вище ми повинні бути, думаю наше місце десь приблизно всередині турнірної таблиці, як що дивитись на те як ми проводили чемпіонат.

- Вище Ви сказали, що проведення кардинальних змін в складі команди не планується.

- Кардинальних змін проводити не будемо, так як ігри з лідерами показали, що ми є боєздатний колектив який може обіграти будь-яку команду. У нас є гарні виконавці і на теперішній час команда вже, як кажуть, притерлась, пройшов час все вляглося. Нам лише потрібні точкові придбання на ті позиції де ми маємо проблеми.

- З ким із футболістів уже заплановано розірвати або не продовжувати контракт?

- Подякували за пророблену роботу і попрощалися з Олексієм Павелько. Ще з декількома гравцями ведемо переговори.

- Якою лінією гри команди ви незадоволені?

- Зараз уже немає як такого поділу, команда або вся попереду, або в обороні, такі вимоги сучасного футболу. Звичайно хотілося б щоб ми більше забивали, виходячи з того, що моментів у нас було більш ніж достатньо. В кожній грі ми мали достатньо моментів які потрібно реалізовувати. Будемо надіятись, що ті футболісти які у нас є, будуть дорослішати, ставати на ноги і будуть вирішувати поставлені задачі стабільно, а не від нагоди до нагоди. Думаю, що в наступному чемпіонаті їх повинно прорвати.

- Кого з гравців можете виділити як лідера команди?

- Зараз я цього робити не буду, бо у нас якраз створився колектив і когось виокремлювати не варто. Хтось в одній грі брав на себе функцію лідера, хтось в іншій. Після зими вся команда зіграла рівно, всі грали добре, або був спад в декількох іграх.

- Які плани щодо підготовки до нового чемпіонату?

- Заплановано збір на 23-є червня. А далі, як зазвичай, будемо шукати спаринг-партнерів і готуватись до нового чемпіонату.

Популярные новости