Іван Марущак: "Місто Тернопіль заслуговує грати як мінімум у першій лізі"

1542 02.06 2016   13:40
Фото - ФК "Тернополь"

Виконуючий обов’язків головного тренера ФК «Тернопіль» Іван Марущак на післяматчевій прес-конференції проаналізував хід поєдинку 30-го туру в першій лізі проти охтирського "Нафтовика", в якому тернополяни поступилися – 0:2.

– Дуже є багато причин у тому, що ми програли. Ми будемо в середині команди з ними розбиратися. По сьогоднішньому матчу хочу привітати «Нафтовик» з перемогою. Нам для того, щоб перемагати треба дуже і дуже багато працювати. Мало бажання, мало старання, клас є клас! Зараз цей період, який буде до наступного чемпіонату, дуже правильно його треба використати. З правильною підготовкою, з правильним доукомплектуванням. Вірю, що скоро нас чекають перемоги.

– Команда за спортивним принципом вибуває з першої ліги, але зі зняттям київського «Динамо-2» , можуть бути всякі нюанси…

– На мою думку, місто Тернопіль, який має стадіон європейського рівня, заслуговує грати, як мінімум у першій лізі і ставити завдання виходу в Прем’єр-лігу. Все для цього є, інфраструктура будується, всі ті можливості, які зараз з’являються в команди, вони, я думаю, дозволять команді грати на високому рівні. На сьогодні не хочу говорити про другу лігу, водночас ми достойно приймемо будь-яке рішення і достойно готуватимемося до наступного чемпіонату.

Популярные новости