У Черкасах відгримів Фудболфест (+Фото)

1424 08.05 2016   17:54

Дощ та негода не стали на заваді проведенню Фудболфесту у Черкасах. Уболівальники отримали свою дозу позитивних емоцій та футбольного настрою, а команда – важливі очки. Але все по-порядку.

До матчу ще дві години, а на стадіоні «Центральний» – вже футбольне свято. Багато музики, їжі та – передчуття важливого матчу. Розважають діджеї та МС. У гостях в Черкасах і столичний ресторан –київська «Чорноморка». Та привезла цілий катер морепродуктів. Частина уболівальників не проходить повз пригощання, решта – йдуть займати свої місця на трибунах. Там цього дня хоч і мокро, проте далеко не порожньо. Вже з перших хвилин матчу традиційно додають драйву черкаські ультрас. Публіку розважає і Козак-Талісман. Той обкатує велосипед, який вже за півгодини отримає свого щасливчика-господаря. У перерві матчу також розігрують телевізор, футбольні м’ячі та страхові сертифікати на мільйон. Фартовці-глядачі кажуть: похід на стадіон для них вже за добру традицію, а подарунки від «Черкаського Дніпра» – за приємний бонус. Один з переможців, Максим Дяченко, говорить, що не уявляє свого дозвілля без уболівання за «дніпрян» і мріє, аби клуб потрапив до Прем’єр-ліги. «Я навіть не мріяв собі, що виграю, дуже несподівано і приємно, – ділиться емоціями Максим. – На велосипеді кататимусь із задоволенням, дякую організаторам!»

Того дня черкаська команда залишає поле з перемогою, а уболівальники – стадіон з наміром повернутися сюди вже за тиждень. Аби підтримати зірок черкаського футболу у грі проти чергового суперника.

Популярные новости