Володимир Книш: "Не просто так "Зірка" на першому місці"

1320 23.04 2016   11:37
Фото - fcnaftovyk.com.ua

Наставник «Нафтовика-Укрнафти» Володимир Книш розповів про майбутній матч з лідером Першої ліги - «Зіркою».

- Володимире Миколайовичу, в команди на протязі двох тижнів була затяжна пауза, враховуючи це, як проходила підготовка до матчу з лідером чемпіонату?

- По перше, ми зіграли товариську гру з достатньо добротною командою «Агробізнес», яка представляє Сумську область. В цій команді зібрані достатньо кваліфіковані футболісти і незважаючи на те, що по грі був такий великий рахунок, це не говорить, що не було опору. Ми були в ігровому тонусі і провели повноцінну гру. До матчу з «Зіркою» ми готуємось в звичайному режимі, як і до будь-якого іншого суперника. Проводимо тренування, переглядаємо ігри суперника, тобто усе проходить як зазвичай.

Читайте также: Первая лига. 23-й тур. Анонс матчей

- Зможете ви виставити на цю гру оптимальний склад?

- На тепер у нас в команді дев’ятнадцять футболістів та три воротарі, я розраховую на всіх. Добре те, що в команді є конкуренція і це відразу рухає усіх вперед. А от травми трішки нам перешкоджають. Шкода, що травмовано Вечтомова, випав ненадовго з обойми Бохашвілі, ніяк не може відновитись Женя Пасіч після надриву задньої поверхні стегна, ще Павелько у нас в лазареті. Сподіваюсь, що найближчим часом усі вони будуть в строю.

- Ваші прогнози на цю гру? Чого чекати вболівальникам?

- Гра буде цікавою. Не просто так «Зірка» на першому місці та ще й з великим відривом. Але ми віримо у нашу команду і впевнені у тому, що супернику у цьому матчі буде нелегко, а результат побачимо після завершення гри.

Популярные новости