Двічі "Зірковий урок футболу" в Кіровограді (Відео)

1722 22.04 2016   16:49
Фото - ПФЛ

Середа, 20 квітня, стала справжнім святом для школярів НВК №26.

ФК «Зірка» з радістю долучилася до ініціативи ПФЛ, Видавництва Старого Лева, ТМ Mitre та ТМ Живчик. 20 квітня на п`ятикласників чекала зустріч із помічником головного тренера ФК «Зірка» Сергієм Тараном та гравцями клубу – Олексієм Чичиковим та Владиславом Лупашком.

Учитель фізкультури Дмитро Іщенко сам захоплюється футболом і грає за провідні аматорські команди міста та області. Розминка, бігові вправи, удари по воротах, естафети з футбольним м`ячем, і, звичайно, гра в футбол – часу уроку виявилось недостатньо для того, щоб реалізувати всі ідеї та напрацювання. Наприкінці уроку ФК «Зірка» підготувала для дітей вікторину – чудову можливість перевірити та отримати футбольні знання. Запитання про найвидатніших вихованців команди зібрало багато відповідей: згадували Олександра Кочуру, Андрія Порошина та Валерія Поркуяна, найкращого бомбардира збірної СРСР на чемпіонаті світу в Англії в 1966 році. Зіркові гості переконались в тому, що діти добре знають спортивну історію. Учасники свята зазначають, що емоціям школярів не було меж. ФК «Зірка» зробила все можливе для того, щоб зустріч надовго залишилась у пам`яті дітей.

Читайте также: Легендарний тренер та футболісти ФК "Оболонь Бровар" запросили дітей на "Зірковий урок футболу" (+ Фото)

В інтерв`ю виданню “СпортревюNEW” Владислав Лупашкозазначив, що неформальне спілкування з дітьми є справжьою популярізацією футболу та клубу, дуже гарною ініціативою керівництва. Він впевнений, що якщо діти змалечку любитимуть «Зірку», то стадіон буде завжди переповненим.

Олексій Чичиков зазначає, що проведення таких уроків є певним кроком назустріч спорту і дуже великим внеском у розвиток клубу.

Сергій Макаров, президент ПФЛ: «Нас об`єднує одна велика ідея – передати цінності футболу та любов до Гри дітям. Це прекрасне починання, складне і водночас цікаве завдання, робота над яким доставляє всім учасникам велике задоволення. Футболісти із задоволенням передають свої футбольні знання дітям».

Читайте также: ФК "Скала" відкрила "Зіркові уроки футболу"

Світлана Рибакова, маркетинг-менеджер ПФЛ: «Перебуваючи на початку цього проекту, ми не могли уявити, з яким великим ентузіазмом він буде підхоплений представниками футбольних клубів і адміністрацією шкіл. Така підтримка для нас є дуже цінною і приємною. Було б несправедливо не сказати про те, що подібна робота проводиться багатьма клубами. Інша справа, коли це переростає у велику всеукраїнську програму, що покликана вести здоровий спосіб життя, працювати в команді, програвати і перемагати разом. Нам це надає ще більше натхнення і впевненості. Наступного сезону ми плануємо розширити географію «Зіркових уроків футболу».

ПФЛ дякує адміністрації, прес-службі, тренерам, гравцям ФК «Зірка» за чудову зустріч з дітьми. #житифутболом і надихати наймолодших шанувальників – основна мета «Зіркових уроків футболу». Наступний урок провели гравці та тренери ФК «Арсенал-Київщина» в школі №17 Білої Церкви.

14 квітня стартував всеукраїнський проект ПФЛ та партнерів: Видавництва Старого Лева, ТМ Mitre та ТМ Живчик. Упродовж двох місяців представники футбольних клубів ПФЛ проведуть уроки футболу для школярів 10 міст України: Маріуполя, Миколаєва, Кременчука, Рівного, Сум, Києва, Стрия, Кіровограду, Чернівців та Білої Церкви.

Источник: ПФЛ
Популярные новости