Сергій Солдатов: "Відновлення Олега Слободяна триватиме близько трьох місяців"

1551 16.04 2016   00:21
Фото - Footboom.com

Головний тренер ФК «Оболонь Бровар» Сергій Солдатов прокоментував підготовку своєї команди до гри з ПФК «Суми».

Від багатьох футбольних експертів доводилося чути, що перемога над Черкаським Дніпром у минулому турі — це перемога Солдатова над Столовицьким. Ви погоджуєтесь з такою думкою?

- 50 на 50. Вважаю, що у минулу суботу зустрічалися приблизно рівні за силою команди. Власне, ця гра й показала багато боротьби, багато певних ігрових епізодів в центрі поля, мало небезпечних моментів. А те що ми забили в кінці зустрічі — це більше заслуга футболістів — проявили характер, бажання забити. Я не візьмусь стверджувати, що це чисто тренерська перемога. Так, ми ретельно готувалися до цього поєдинку, вивчали суперника, мали кілька планів на матч, тому я вважаю, що це, в першу чергу, перемога команди.

- На поєдинок у Сумах також готуєте кілька тактичних варіантів?

Так, у Сумах ми також матимемо кілька тактичних варіантів на гру. Саме головне, щоб у наших футболістів було максимальне налаштування на поєдинок, адже саме страшне — це недооцінка суперника. Якщо ми поглянемо у турнірну таблицю, то побачимо, що у суботу зіграють третє та передостаннє місце, а цей фактор має психологічний вплив на гравців. Якщо ми зможемо достукатися до наших хлопців і донести до них, що немає різниці — грає останнє місце проти нас, чи перше — тоді у нас все вийде.

Як проходить реабілітація травмованих футболістів?

- Олег Слободян був прооперований на п‘яті, тому його відновлення триватиме близько трьох місяців. Нехай відновлюється, головне, щоб його реабілітація пройшла успішно. В Анатолія Кіцути, після операції на меніскові, щось пішло не так в реабілітації, тому його повернення на футбольне поле затрималось. Очікуємо, що за десять днів він вже буде тренуватися в загальній групі і скоро допоможе нам, адже його досвід нам потрібен. Гордійчук поки не готовий на сто відсотків, але ми беремо його з собою у Суми. Якщо потрібна буде допомога Павла на 15-20 хвилин, то, гадаю, він обов‘язково допоможе команді.

Популярные новости