Два матчі 22-го туру першої ліги покаже "Спорт 2"

1392 15.04 2016   13:23
Фото - FootBoom.com

ПФЛ продовжує #Житифутболом і радувати гарними новинами вболівальників змагань ПФЛ України. Завдяки партнерам Ліги - компаніям "HІTECH Streaming" та "НАЖИВО production" - глядачі матимуть змогу подивитися дві зустрічі 22-го туру першої ліги за участю лідерів: "Миколаїв" - "Зірка" та "Тернопіль" - "Гірник" у прямому ефірі на ТК "Спорт2".

Обидва матчі очікуються з нетерпінням. Адже до "Миколаєва", який не може забити уже чотири зустрічі поспіль, в гості приїздить фаворит змагань: "Зірка" виграла всі три своїх весняних матчі. А от "Тернопіль" не може виграти уже чотири тури, зате нічиєю у Маріуполі в минулому турі йому вдалося перервати смугу поразок. Причому більшість очок (14 з 19-ти) команда Івегеша заробила в домашніх стінах.

Обидва маті пройдуть у різні ігрові дні: "Миколаїв" - "Зірка" вдбудеться 16 квітня 2016 рік о 17:00, "Тернопіль" - "Гірник" - 17 квітня о 14:00.

Інші матчі першої ліги буде показано в прямомі ефірі в мережі інтернет на каналі YouTube. Посилання на трансляції - на головній сторінці офіційного сайту ПФЛ України в правій колонці.

Разом із тим нагадуємо, що завдяки нашому партнеру компанії "Кремень ТВ" наживо на каналі в YouTube "Kremen TV LIVE" можна подивитися матч лідера змагань - ковалівського "Колоса", у складі якого виступають знані в Україні футболісти - Віталій Лисицький та Іван Кривошеєнко. На своєму затишному стадіоні оманда не менш легендарного Руслана Костишина прийме кременуцький "Кремінь", для якого кожне очко на вагу золота. Матч відубеться 16 квітня. Початок о 16:00.

Традиційно свій матч (17 квітня, 15:00) на ТК "Рівне 1" покаже "Верес", який прийме "Енергію" з Нової Каховки Олега Федорчука. Планується трансляція зі Стрия, де 16 квітня "Скала" прийме вмотивований останніми успіхами "Арсенал-Київ". Початок о 16:00.

Не забувайте підписуватися на офіційні сторінки Ліги у соціальних мережах:

Facebook

ВКонтакте

Twitter

YouTube

Ми знаємо всі актуальні події навколо проведення Чемпіонату України, створюємо унікальний контент, згадуємо історію видатних клубів ПФЛ України, виокремлюємо досвід кращих сучасних команд, розповідаємо про найзірковіших футболістів Ліги. Одним словом, щодня власними зусиллями та за допомогою прес-служб клубів створюємо повну інформаційну картину життєдіяльності команд першої та другої ліг!

Продовжуємо #Житифутболом

Популярные новости