ПФЛ підписала угоду про партнерство з компанією SWIFT

1275 31.03 2016   12:49

30 березня Професіональна футбольна ліга України підписала угоду про партнерство з компанією SWIFT. Угода розрахована до кінця 2016 року.

У рамках партнерства сторони домовилися про взаємовигідну співпрацю, яка має на меті активізацію роботи з уболівальниками, реалізацію суспільно важливих проектів, участь у спільних програмах, сприяння розвитку масового футболу, обмін інформацією та досвідом.

Сергій Макаров, президент ПФЛ: «Ми відкриваємо нову сторінку в своєму розвитку і плануємо розширити межі, в яких працюємо. Ми зацікавлені в тому, щоб зробити змагання конкурентоспроможними, і віримо, що наше партнерство сприятиме збільшенню відвідуваності матчів».

Віталій Швидкий, керівник компанії SWIFT: «Упевнений, що наше партнерство сприятиме популяризації змагань. Ми маємо досвід співпраці з клубами ПФЛ з сезону 2006/07. Цього року форму SWIFT для ФК «Черкаський Дніпро» було визнано найкращою формою Чемпіонату України з футболу сезону 2015/16. Ми зацікавлені в тому, щоб забезпечити умови для максимального збільшення популярності змагань».

теги: ПФЛ
Популярные новости