Василь Івегеш: "Піраміда ФК "Тернопіль" дає результат"

1654 14.02 2016   18:26
fc.ternopil.ua

Головний тренер ФК «Тернопіль» Василь Івегеш уважно слідкував за матчами вихованців футбольної школи ФК «Тернопіль» у чемпіонаті Тернопільської області з футзалу серед юнаків 1999-2000 р.н. Своїми враженнями від гри команди Тернопільського педагогічного ліцею Василь Петрович поділився з прес-службою муніципального клубу.

– Команда педагогічного ліцею входить у піраміду ФК «Тернопіль» і фактично є третьою у структурі муніципального клубу. Те, що ми задумували багато років тому, приносить свої плоди. Нещодавно команда ліцею серед шкіл обласного центру виборола перше місце у футзальних змаганнях і ось тепер в області стала найкращою. У команді багато перспективних хлопців, це Різник, Волохатий, Павлишен… А це говорить про те, що ми йдемо у правильному напрямку.

Зауважу, що в цю піраміду також входить тернопільське ДЮСШ. Хочу подякувати тренерам В. Татаринову і М. Чернятиському, які виховали для лілейної команди хорошого воротаря. До речі, команда цих наставників теж виступила гідно на цьому чемпіонаті, зайнявши третє місце. Трішки нижче своїх можливостей зіграла третя тернопільська команда (футболісти 2000 р.н.), але ми розуміємо, що так сталося через те, що в ній виступили гравці на рік молодші за інших.

– Тренер ліцеїстів зауважив, що до тренувань основної команди Ви запросили кількох гравців педагогічного ліцею…

– З понеділка працюватиме з основою молодий воротар Володимир Павлишен, котрий, незважаючи на свій вік, має хороші воротарські дані. Нападник Андрій Різник у ФК «Тернопіль» тренується постійно. Окрім того, залучаємо до тренувань молодих Арсена Кривобедрого та братів Івана і Миколу Когутів.

Источник: ФК "Тернополь"
Популярные новости