Ігор Столовицький: "Зрозумів – хочу знову зустріти Мілу" (+Фото)

2739 15.01 2016   22:16
Фото - telegraf.com.ua

Головний тренер футбольного клубу «Черкаський Дніпро» Ігор Столовицький познайомив з дружиною, розповів свою історію кохання та поділився рецептом сімейного щастя. Все – у рамках циклу сюжетів, започаткованих телекомпанією «ВІККА» до Дня святого Валентина. Разом з дружиною Мілою Ігор Михайлович вже майже три десятиліття. Вона – його натхнення, він – її опора.

Телевізійникам розповіли: разом подружжя ще зі студентської лави. Познайомилися вони у 80-их, зустріч була раптовою.

Міла Столовицька, дружина тренера: «Випадково абсолютно зіштовхнулися, він видний був хлопець. Познайомилися у 87-му, розписалася – у 88-му. За цей рік ми бачилися усього 5 разів».

Ігор Столовицький, головний тренер ФК «Черкаський Дніпро»: «Зустрів Мілу, потім полетів у Москву, дібрався до Рязані. Зрозумів – хочу знову зустріти Мілу. Я відпросився у тренера і полетів до неї».

Десятки міст та сотні матчів. Із дня зустрічі подружжя стало нерозлучним. Міла переїжджала з місця на місце за чоловіком навіть після появи сина. Втім, труднощі лише загартували сім’ю. Зараз рідкісні хвилини відпочинку подружжя проводить вдома разом із сином та домашніми улюбленцями. Секрет свого сімейного успіху ні Ігор, ні Міла не приховують.

Ігор Столовицький, головний тренер ФК «Черкаський Дніпро»: «Як і має бути в родині: вона мене розуміє, я – її".

Міла Столовицька, дружина тренера: «Основа – звісно, любов. Усепереможна, вічна любов, щедро приправлена різноманітними емоціями».

Популярные новости