Юрій Бровченко: "Багато хто не вірив в "Оболонь-Бровар"

2564 28.11 2015   14:40
Фото - ФК "Оболонь-Бровар"

Атакуючий півзахисник «Оболоні-Бровара» Юрій Бровченко прокоментував виступ своєї команди у перші частині чемпіонату.

«Користуючись нагодою хочу подякувати всім за першу частину чемпіонату. Хочу побажати усім добре відпочити, набратися сил. Я вважаю, що ми добре попрацювали, адже неозброєним оком видно, що команда росте і прогресує. П‘яте місце — це не максимумдля «оболонців», всі це бачили.

В останніх матчах ми втратили багато очок і нас усіх без винятку цей факт дуже засмутив. Проте так буває, адже немає команд, які не програють. Думаю, це буде тільки стимулом для нас, щоб готуватися до другої частини чемпіонату ще більш відповідально і старанно. Вірю, що у нашого клубу світле майбутнє. Про це мріє кожен: починаючи від Президента і закінчуючи навіть прибиральницями. Усі без винятку поєдинки ключові. Я розділив би чемпіонат на два тайми: перший тайм — цеперша частина чемпіонату, а другий тайм — друга. І розслаблятися не можна ні в першому, ні в другому таймі. Завжди треба викладатися на 150 відсотків. І тільки так можна досягатибажаних цілей!

Читайте также: "Оболонь-Бровар" - фаворит

Переконаний, що ми рухаємося в правильному напрямку. Багато хто не вірив і не вірить в «Оболонь-Бровар». Втім, головне, що ми віримо один в одного, віримо в себе, віримо в тренерів, а тренери вірять у футболістів. І саме це, вважаю, й дає хороший результат. Що стосується Прем’єр Ліги… Звичайно, всі хочуть грати в елітному дивізіоні, і ми не виняток.Футболісти хочуть виступати на такому високому рівні, а тренери тренувати. В ФК «Оболонь-Бровар» саме такі люди! Вірю, що ми всі докладемо максимум зусиль, щоб досягти вершини, і якщо дасть Бог, то все буде добре. Також велике спасибі всім вболівальникам «пивоварів»! Дякую Вам, рідні!”, — сказав на завершення Юрій Бровченко офіційному сайту «Оболоні-Бровар».

Популярные новости