Олександр Єрмаченко: "Хотілося б пограти в Європі"

1470 28.11 2015   11:07
Фото - Денис Руденко, Footboom

Гравець ПФК «Суми» Олександр Єрмаченко підвів підсумки першої частини сезону, а також поділився своїми планами на майбутнє.

- Саша, оціни, будь ласка, виступи ПФК у першій частині чемпіонату. Що з запланованого вдалося, а що не вийшло? Також цікава твоя думка щодо своєї гри, зокрема в атаці.

- Вважаю, що перша частина сезону була невдалою для нас через певні обставини. Десь не вистачило фарту, десь досвіду. Я доволі таки амбіціозна і самокритична людина, тому своєю грою не задоволений, бо забив усього 2 голи, а команда іде внизу турнірної таблиці.

- «Суми» наразі займають третю знизу сходинку у Перші лізі. Якими ти оцінюєш шанси на збереження прописки в чемпіонаті?

- Шанси є навіть тоді, коли їх немає! Думаю, команда проведе хороші збори і разом з тренерським штабом розберуть всі помилки, що були допущені в першій частині сезону і вже весною виправлять ситуацію.

- За час, проведений у «Сумах», з ким тобі було найкомфортніше грати? Чи погоджуєшся з думкою, що не вистачало високого гравця в центрі атаки, що зміг би замикати твої подачі?

- Дуже комфортно було грати на фланзі з Ігорем Радченко. Також сподобалась манера гри Саші Лебеденко, який легко міг обіграти суперника та віддати гостру передачу. Так, я згоден з вами. В цьому плані мені подобалось грати з Стасом Кулішем в дніпродзержинській «Сталі», що 90% моїх передач завершав ударом по воротах.

- Яка з усіх ігор за ПФК запам’яталася найбільше? Чому?
- Гра проти «Миколаєва» на виїзді, де я забив два м’ячі і загалом провів непоганий поєдинок
.
- Кожен з футболістів має свою футбольну мрію. Якою є твоя? За який колектив мрієш грати? Який трофей хотів би собі підкорити?

- Хотілося б пограти в Європі. Мені дуже подобаються чемпіонати Німеччини та Іспанії. А в серці у мене тільки одна команда – «Динамо Київ». Тому хочеться колись повернутися в столичний клуб на провідних позиціях гравцем основного складу.

- Розкажи як плануєш провести відпустку? Які у тебе плани на футбольне майбутнє?

- Зараз знаходжусь в статусі вільного агента, тому буду вдома готуватись до можливих варіантів продовження своєї кар’єри.

- Ну, а тепер відійдемо від футболу. Яке враження залишило тобі місто Суми? Що сподобалось, чим був вражений?

- Гарне місто, є куди сходити і чим себе зайняти своє дозвілля. Сподобались люди, які завжди добрі та чуйні.

- Наступну свою гру «городяни» зіграють більш ніж за 100 днів. Що можеш побажати вболівальникам в очікуванні неймовірно важкої весінньої частини чемпіонату?

- Хотілося б казати дякую всім тим фанатам, яким не байдужа доля ПФК «Суми». Які ходять на стадіон та від душі підтримують рідну команду! Хочу побажати їм терпіння. Я впевнений, що з таким професійним тренерським штабом на чолі з Ярошенко Юрієм Миолайовичем, команда найближчим часом буде третя зверху турнірної таблиці, а не з кінця!

Популярные новости