Капітан "Оболонь-Бровар" звинуватив арбітра матчу проти "Зірки" в упередженості

1252 10.11 2015   10:03
Фото - facebook.com

Цими вихідними у Першій лізі відбувся матч за перше місце у турнірній таблиці. Між собою зустрічались «Оболонь Бровар» та «Зірка». Кіровоградці перемогли із рахунком 1:2, а захисник «оболонців» Костянтин Коваленко відкрито звинуватив головного арбітра в упередженості:

«Ми програли цю гру і на жаль нічого повернути не можна. Втім, я хочу запевнити вас, що, хоч, на перший погляд, ми втратили багато у порівнянні із «Зіркою», та насправді ми зберегли совість і гідність, а це набагато більш важливі речі, ніж миттєвий результат.

Битва за 6 очок? Так, швидше за все. Можливо, тому що у команд була однакова кількість очок у турнірній таблиці. Такої ж думки до початку поєдинку, напевне, дотримувались і кіровоградці. Вони приїхали мотивованими та зібраними. Єдиним неприємним моментом в даній ситуації стали упереджені дії головного арбітра матчу. Ми сподівались на більш чесну та цікаву гру.

Попри все ми дуже любимо футбол. І в даному випадку проблема не в самому суддівстві, а в тому, що вплинуло на арбітра. Суддя, який обслуговував гру — це ж хороший рефері, у нього немає проблем з кваліфікацією. Але ті упереджені рішення, які він приймав у цій грі на користь гостей, швидше за все, і вплинули на підсумковий результат.

Намальований пенальті? Нажаль, нічого зробити не можна. Наш президент порадив тільки, що потрібно покращувати саму гру. Зробити так, щоб ні пенальті, ні інші рішення арбітра, не могли суттєво вплинути на результат. Це єдиний шлях.

Вважаю, що Президент ПФЛ про все знає краще за всіх. Ми дуже поважаємо арбітрів, але разом з тим, бажаємо їм з більш глибокою шаною і повагою відноситися до футболу в цілому».

Популярные новости