Віктор Мглинець: "У хлопців було велике бажання перемогти"

1180 03.08 2015   21:15
Після матчу з «Реалом Фармою» головний тренер «Буковини» Віктор Мглинець зазначив, що його підопічні мали велике бажання здобути перемогу. Наставник команди також наголосив на тому, що у «Буковині» є позиції, які потребують підсилення.
- Ваш коментар гри «Буковина» - «Реал Фарма»...
- У хлопців було велике бажання перемогти. Не виключаю, що, можливо, на шкоду самій грі. Хоча, на мою думку, гра вдалася. Гадаю, що вона сподобалася глядачам. Небезпечних моментів нам би вистачило, напевно, на дві гри. Треба просто забивати. На жаль, реалізація моментів у нас накульгує. Якщо би Антон Батрак забив третій м’яч, то гра би закінчилася. Гра, можливо, не була такою яскравою, однак закинути хлопцям те, що вони не старалися, я не можу. На перший план виходило здобуття перемоги. Нам вдалося досягти гідного результату.
- Можна припустити, що Ви і надалі шукатимете підсилення складу «Буковини» ?
- Так. У нас є позиції, які треба підсилювати. Десь суперник складніший, а наша молодь вже, так би мовити, піджимає крила. Хоча вони трохи адаптувалися, однак це «трохи» може бути вже запізно. Хоча розпочали гру не найкращим чином. Не виключаю, що хлопці десь «перегоріли». Не виключаю, що була якась напруга: подивилися результати другого туру, а у лідерів вже 6 очок… Добре, що так все завершилося. Зараз продовжується пошук футболістів. Нас цікавлять підсилення позицій крайніх півзахисників і нападника. Олексій Красов – крайній півзахисник. Зараз така ситуація, що він діє попереду, хоча у нього є моменти. Він сьогодні забив і віддав. У хлопця є швидкість, однак він крайній півзахисник. У нас зараз вакантне місце центрального нападника. Хоча ми не проти того, щоби Олексій і надалі забивав. Хлопецть зробив великий об’єм роботи та взяв участь у двох забитих голах. Такі футболісти нам потрібні.
Популярные новости