Денис Войцеховський: "Динамо-2" для нас незручний суперник"

1507 13.08 2013   18:36
Захисник охтирського «Нафтовика-Укрнафта» Денис Войцеховський поділився враженнями від гри з «Динамо-2».

- Гра з «Динамо-2» виглядала якоюсь в’ялою, що з однієї сторони, що з другої, у чому причина зниження швидкостей?

- Я вважаю, що основною причиною були погодні умови.

- Декілька місяців назад ми приймали у себе вдома ту ж команду «Динамо-2» і гра проходила в такому самому руслі, жодного удару по воротах, можна сказати, що були ігри близнюки, це є недооцінкою команди суперника, чи якась інша причина?

- Ні, недооцінки суперника не може бути в жодному разі. Просто так складається, що в домашніх іграх «Динамо-2» для нас незручний суперник. Десь не допрацювали, десь щось не склалось на завершальній фазі щоб забити гол. Ще нам дуже не вистачало Сергія Артюха, якого дискваліфіковано, з ним малюнок гри мав би змінитись у кращу сторону.

- На гру з «Динамо-2» ти перший раз в новому чемпіонаті вийшов в основі, і відразу невдача, вимушена заміна. Розкажи як твоє самопочуття після отриманої травми?

- Самопочуття на даний час бажає кращого. Нога болить, кульгаю. Потрібно пройти обстеження у лікаря, підлікуватись і усе буде гаразд. Сподіваюсь, що на гру з «Авангардом» вийду на поле.

- Цей випадок не вплине на виходи в основі?

- Вважаю, що ні. Та усе залежить від тренера, буду я грати чи ні.

- Вийшовши в першу лігу в минулому році «Авангард» показав що вони непроста команда, а доволі така принципова, на виїзд до Краматорська поїдете захищатись чи за перемогою?

- Звичайно поїдемо за перемогою, тому що немає сенсу виходити на поле заздалегідь думаючи, що граєш на нічию. Будемо грати тільки на перемогу, щоб відчути впевненість у собі в наступних іграх.

Популярные новости