Вадим Плотников: "Сталь" не готова до виходу у Прем'єр–лігу"

1546 13.04 2014   12:53

На післяматчевій прес – конференції наставник алчевської «Сталі» Вадим Плотников, якому 12 квітня виповнилося 45 років, зазначив, що «Буковина» здобула заслужену перемогу. Головний тренер команди з Луганської області також розповів про кадрові проблеми свого колективу.

Вадим Плотников: «Гадаю, що «Буковина» була набагато краще налаштована на гру та вигравали усі єдиноборства. Чернівецька команда здобула заслужену перемогу. Ми попросили гравців не порушувати правила на власній половині поля, однак у нас обмаль футболістів, які вміють вести відбір. Було багато стандартних положень, на яких ми усе програвали. Це і призвело до того, що наша команда пропустила перший гол. У нас щось виходило в атаці, однак вже другий матч ми створюємо стовідсоткові моменти, а забити не можемо. Я вітаю «Буковину» з перемогою.

У нас пропускали гру декілька провідних гравців. У сьогоднішньому матчі не грав наш кращий центральний захисник Максим Ковальов. У нас навіть не було кого виставити в основному складі. У захисті грав Колінс, який виступає у півзахисті. Він ніколи не грав на цій позиції та пропустив приблизно місяць через травму. У нас увесь захист діяв дуже погано. Щобільше, через дискваліфікацію пропускав гру Антон Поступаленко. Це не виправдання. Ми програли сьогодні заслужено.

Щодо виходу у Прем'єр – лігу, то ми не готові до цього. Для елітного дивізіону необхідне хороше фінансове становище. Ми ж не можемо зберегти тих гравців, які грають у нашій команді. «Сталь» постійно втрачає футболістів, а брати ми можемо лише молодих гравців, які набувають досвіду та переходять у інші команди. Це, на мою думку, шлях у нікуди. Треба брати тих футболістів, яким виповнилося, принаймні, 24 роки. Тоді команда буде давати результат».

Популярные новости