Плани кіровоградської "Зірки" на другий та третій збори

1976 13.02 2013   09:10

Кіровоградська «Зірка» перебуває на других поспіль НТЗ в Алушті. Вже зіграно матч з основним складом сімферопольської «Таврії» (1:2), а вчора стали відомі дати матчів та наступі суперники підопічних Іллі Близнюка.

16-го лютого в Ялті «Зірка» зустрінеться з дублем дніпропетровського «Дніпра», 17-го лютого в Кутузовці – з «Металург-2» (Запоріжжя), 20-го в Севастополі – з «УкрАгроком» (Головківка), а 23-го по дорозі в Кіровоград «Зірка» завітає до Дніпропетровська, де зіграє з самим «Дніпром».

Запланований контрольний поєдинок і на 14-те лютого. Суперник уточнюється, але, можливо, це буде спаринг між першим та другим складом нашої команди.

Приємна новина для кіровоградських вболівальників. На другому зборі в Алушті з командою тренується кращий бомбардир «Зірки» 2010/11 рр. (12 м`ячів) та 2011/12 (14 м`ячів) Олександр Кочура, останнім клубом якого була київська «Оболонь». Також напередодні в нашій команді знаходився Дмитро Воробей («Оболонь» Київ) та Віталій Сокуренко, ще один вихованець києводинамівської футбольної школи. Перший – захисник, другий – атакуючий півзахисник.

І нарешті, про останній НТЗ, який, як і рік тому, пройде в Туреччині завдяки зусиллям президента ФК «Зірка» М. С. Березкіна.

З 27 лютого по 14 березня команда буде мешкати в отелі «Мелас Лара», де є всі умови для тренувальної роботи та відновлюючи заходів (тренажерний зал, фітнес-центр, басейн, сауни і т.д.)

Поле на якому «Зірка» буде проводити контрольні поєдинки, а тренерський штаб награвати основний склад, знаходиться на відстані 3 км. від отеля. Вже відомо, що 3-го березня кіровоградці зустрінуться з «Нафтаном» (Новополоцьк, Бєларусь) та 8-го березня – зі збірною Киргистану. Також «Зірка» проведе ще три, як мінімум, контрольні гри – 9, 11 та 13 березня. Організаторів зборів веде перемовини з майбутніми суперниками – командою вищої ліги Китаю, клубом першої ліги Росії, командами Данії та Норвегії. Серед запасних варіантів – «Сталь» Алчевськ, «Авангард» Краматорськ, «Олімпік» Донецьк, які в цей період також будуть тренуватися в Туреччині.

Минулими вихідними на місці майбутнього НТЗ «Зірки» побували віце-президент клубу М. Я. Тітов та директор клубу С. О. Ольшевський, які ознайомилися з умовами перебування команди в Туреччині.

Популярные новости