Євген Яровенко: "Буковина" доволі серйозний суперник"

1374 12.10 2013   14:52
Фото - novostey.com

На післяматчевій прес – конференції головний тренер команди «Нафтовик – Укрнафта», переможець Олімпійських ігор – 88 Євген Яровенко зазначив: «Буковина» є серйозним суперником. За словами пана Євгена, для створення команди Юрієві Гію потрібен час.

- «Ми знаємо, які тут у вас пертурбації пройшли, але дуже серйозно готувалися до цієї гри і ніякої недооцінки навіть і близько не було. Суперник для нас доволі серйозний. Я взагалі не пам'ятаю того, коли ми вигравали у Чернівцях. Ми важко граємо з цією командою як на зборах, так і в першості. Зараз у " Буковини" старий - новий тренер - Юрій Гій. Я добре його знаю . Він у будь – якому випадку зробить команду. Просто потрібен час.

Щодо матчу, то він тримав у напрузі до останньої хвилини всіх уболівальників. Нам десь пощастило. Я маю на увазі, насамперед, не забитий Олександром Семенюком пенальті. Однак, у нас була можливість наприкінці зустрічі зловити суперника в контратаці. У другому таймі стало важко грати на другому поверсі , коли вийшли високорослі футболісти, однак завдання було в будь-якому разі не пропустити. Хочу подякувати своїм підопічним за перемогу.

Я хотів би вибачитися перед усіма вами за те, що гру перенесли. . Це ми попросили про перенесення на 11 жовтня. У нас завтра велике свято в Дніпропетровську - 25-річчя перемоги "Дніпра" у союзному чемпіонаті. Там будуть великі святкування і ми попередили за три місяці про цю дату. Вам же хочу побажати успіхів. У Чернівцях була і є хороша команда. Гадаю, що керівництво міста допоможе і приведе до ладу стадіон. Гарні часи у вас попереду.

- Які завдання стоять перед командою на сезон ?

- Конкретного завдання у нас, напевно, немає. І все ж, для себе я завжди ставлю максимальні завдання. Щоби не опуститися, принаймні, нижче п'ятого місця.

- У вас команда з хорошими традиціями: " Нафтовик" грав у Прем'єр -лізі. Чи не ставить керівництво завдання повернутися у майбутньому в елітний дивізіон ?

- Футбольна громадськість міста дивиться в наш бік, однак усе залежитиме від керівництва. У нас буде зустріч після осінньої частини першості. Тоді будемо ставити питання. Якщо керівництво повернеться до нас обличчям у цьому плані, то будемо боротися. Звісно, що вболівальники прагнуть повернення Охтирки у Прем'єр –лігу. Вони вже бачили кращі клуби країни. І хочуть цього ще . Зрештою, в Охтирці нічого, окрім футболу, практично нічого немає. Необхідно щось підтягнути, щось покращити. Необхідно те, щоби були умови та команда. Тоді усе можливо.

Источник: ФСК "Буковина"
Популярные новости