Контрольний матч. "Олександрія" - "Дордой" (Киргизія) 2:1

1348 12.03 2013   09:52

ПФК «Олександрія» - «Дордой» (Киргизстан) 2:1(0:1)

«Олександрія»: Леванідов (Зарубін 46), Запорожан, (Микицей 46) Назаренко (Басов 65), Лобойко (Шендрік 46), Протіч (Антонов 80), Банада, Колесниченко (Грицук 46), Соломка (Кіча 70), Бровченко (Бондаренко 65), Гордя (Полярус 70), Коломоєць (Шевченко 60).

Голи: Гордя 46, Шевченко 74 – 16 (?).

Другий товариський матч ПФК «Олександрія» пройшов на тих полях, де тренується команда. На цей раз суперником олександрійців була команда з Киргизії – «Дордой», яка посідає перше місце і в минулому році була учасником азійської Ліги Чемпіонів...

З перших хвилин гри олександрійці намагались контролювати м’яч, шукаючи слабкі місця в обороні суперника, проте за перші 15 хвилин хорошого моменту для взяття воріт так і не створили. Натомість киргизи в одній з свої нечисельних атак зуміли забити гол у ворота В.Леванідова, коли після прострільної передачі в район штрафного майданчика, гравець «Дордоя» влучно пробив в самісінький кут воріт.

Після пропущеного голу олександрійці відразу пішли в атаку. Момент для взяття воріт мав Ю.Коломоєць, але його удар з лінії воротарського майданчика блокував захисник. Ще один стовідсотковий шанс мав І.Гордя. Після прострілу з правого флангу м’яч потрапив до Ігоря, який опинився без опонента, і з 12 метрів завдав потужного удару, але м’яч полетів по центру воріт, де стояв голкіпер.

В перерві зустрічі А.Купцов зробив декілька замін, даючи змогу зіграти іншим гравцям. Відразу після стартового свисткау друговому тайму, олександрійці в своїй першій атаці зрівняли рахунок. Забитим м’ячем відзначився І.Гордя. Через деякий час В.Грицук забив ще один гол у ворота киргизів, але арбітр зафіксував положення поза грою. А на 73-й хвилині В.Шевченко вивів нашу команду вперед. Після навісної передачі з правого флангу захисники «Дордоя» не втримали В’ячеслава і той головою переправив м’яч у сітку воріт. Закріпити перевагу «Олександрії» міг той же В. Шевченко за 5 хвилин до кінця зустрічі, але після виходу один на один, голкіпер виявився спритнішим за нашого нападника і зумів парирувати його удар.

2:1 – вольова перемога олександрійців, які далі продовжують впевнено готуватись до весняної частини першості.

Після матчу вдалося поспілкуватися з Ігорем Гордею, новачком команди, який відзначився одним з голів у ворота «Дордоя»:

- Гра виявилась трохи важче, чим ми сподівались. Суперник нас вразив своєю самовіддачею і тим самим скористався, забивши на початку зустрічі. Але ми зібрались і в другому таймі відразу ж в першій атаці зрівняти рахунок. Після цього грати стало дещо легше і скориставшись помилками у захисті «Дордоя», зуміли здобути перемогу. Думаю, що результатом всі задоволені, тому в гарному настрої будемо продовжувати готуватись до першості.

Популярные новости