Сергій Кузьменко: Злиття ПФК "Олександрія" та ПФК "Украгроком" не буде

1053 11.06 2013   18:55
Фото - pr.kirovograd.ua

11 червня, в Будинку футболу представили нового головного тренера ПФК «Олександрія» - Володимира Шарана. Він нещодавно вже очолював тренерський штаб олександрійців, і саме з ним клуб вийшов до Прем’єр-ліги. Нового-старого тренера представив президент ПФК «Олександрія» Сергій Кузьменко.

В. Шаран виконує обов’язки головного тренера з 8 червня. Зі зміною головного тренера тренерський штаб не зміниться. Як повідомив В. Шаран, команда нині йде у короткотермінову відпустку, але з 19 червня знову збирається і потім вирушає на перший збір до Криму.

Сергій Кузьменко також повідомив, що злиття двох клубів – ПФК «Олександрія» та ПФК «Украгроком» не відбудеться. Обидва клуби будуть виступати у Першій лізі, адже у кожного із клубів різні цілі та завдання. Також президент ПФК «Олександрія» прокоментував імовірне входження до прем’єр-ліги ПФК «Олександрія» із-за проблем із наявною матеріально-технічною базою у алчевської «Сталі». За словами С. Кузьменка, команда ще тільки на стадії формування і виступати у вищому дивізіоні українського футболу вона не готова.

Источник: alnews.com.ua
Популярные новости