Євген Яровенко: "Брак у передачах - наше лихо"

1321 09.09 2013   11:27
Фото - fcnaftovyk.com.ua

Головний тренер охтирського "Нафтовика-Укрнафта" Євген Яровенко прокоментував перемогу своєї команди над новачком Першої ліги, головківським "УкрАгроКомом", з рахунком 1:0.

- Саме головне не було недооцінки суперника, місяць тому ми з ними грали на Кубок, от там була недооцінка. Порівняно з тою командою, що була місяць назад, я переглядав відео, абсолютно змінилась команда, і у функціональному плані і в тактичному. Знали, що хороша команда. В будь-якому випадку потрібно було забивати свої моменти які було створено в першому таймі, для того, щоб не доводити до інфаркту кінцівку матчу. Враховуючи те, що у нас знову вилучення. Не знаю за що нам такі карточки показують, просто не розумію, от вам і кваліфікація суддів. Що стосується погодних умов, поля, то цілий тиждень ми проводили тренування в Киріківці, на жорсткому покритті. На 15-й хвилині у всіх ноги сіли просто в болоті. Можливо десь в середині першого тайму і віддали ініціативу, хоч і були посилання забити м’яча і не одного. В будь-якому випадку маємо три очки і будемо рухатись далі.

- Що сталося з Зайчуком?

- У нього почалися судоми, з перших хвилин почали хватати судоми. М’яке поле, дощі і ми не тренувались тут на полі, тому, що на полі проводився монтаж сцени до свята. Ми тренувались в Киріківці на важкому покритті.

- Чим ви можете пояснити таку важку гру з «УкрАгроКомом», новачком першої ліги. В «Нафтовика» повинно бути набагато більше досвіду, щоб перемагати з запасом?

- Я вже говорив, що команда змінилась. Там достатньо досвідченні усі футболісти, котрі пройшли школу першої ліги. Досвідчена команда, доросла команда яка має свої плюси. Знову ж таки, потрібно було забити усі моменти і не доводити до такого завершення. А так, брак у передачах, це наше лихо і якість поля.

Популярные новости