"Буковина" зустрілася з молодіжним складом "Волині"

1042 08.02 2014   00:08
Фото - fcbukovyna.com

Чернівецька «Буковина» на базі ГСК «Камелот» (с. Кам'яниця, Ужгородський район, Закарпатська область) зіграла контрольний матч з молодіжним складом луцької «Волині». Гра відбувалася у форматі чотири тайми по тридцять хвилин. У ході зустрічі підопічні Юрій Гій вигравали з рахунками 2:0, 3:1, однак у підсумку поступилися – 3:4. Волинські футболісти зуміли схилити шальки терезів на свій бік тоді, коли за «Буковину» грали молоді виконавці. Зокрема, з «Буковини – 2». У нашій команді відзначилися її потенційні новачки, які мають досвід виступів на професійному рівні.

Як повідомив наставник "Буковини" Юрій Гій, у поєдинкові з молодіжкою «Волині» тренерський штаб чернівецького колективу задіяв 26 футболістів. З гравців, які захищали кольори «Буковини» минулого сезону, у матчі взяли участь: Юрій Бахтіяров, Олександр Темерівський, Іван Гнат, Роман Гнат, Тарас Сивка, Борис Орловський, Олександр Лисюк, Євген Немтінов, Юрій Пантя, Марян Косован, Юрій Косован, Юрій Головачук.

Наша команда продовжує готуватися до першості України вдома. Тренуватимуться наші футболісти у звичному режимі. Не виключено, що до тренувань колективу приєднаються потенційні новачки «Буковини». А ще одна контрольна гра чернівецької команди відбудеться наприкінці наступного тижня.

Источник: ФСК "Буковина"
Популярные новости