Євген Яровенко: "Програвати завжди неприємно"

1594 07.04 2013   13:48
Фото - novostey.com

Головний тренер "Нафтовик-Укрнафта" Євген Яровенко.

Програвати завжди неприємно. Тим більше, що останнім часом ми привчили наших вболівальників до того, що ми не програємо - але це футбол. Сьогодні до нас приїхав кваліфікований суперник , який дійсно декларує завдання на підвищення в класі. Поле було важке, але було однакове для всіх, це зрозуміло, у нас були свої тактичні заготовки, ми знали сильні і слабкі якості суперника.

Перший тайм тримав у напрузі, були моменти у Алчевська, були моменти і у нас- та не забили. Складалось так, що гра йшла до голу. Пропустили м’яч. Було порушено елементарну концентрацію уваги, це в першу чергу, дали зробити передачу з флангу, це те над чим ми завжди працюємо, ну і тут такий звичайно безглуздий випадок - м’яч від ноги Єрмака залетів у ворота. Хлопці більш-менш попали в якусь прострацію, перші десять хвилин побігли відіграватись, але вийшла обрізка, отримали другий м’яч.

Я подякував футболістам, за те, що вони не зупинились, пробували підібрати ключі до воріт суперника. Десь можливо вийшла не комбінаційна гра враховуючи якість поля. Пізніше довгі передачі на Полтавця і забили одного м’яча. Звичайно хлопці засмучені, але я підтримав їх, сказав що на цьому життя не закінчується, давайте будемо готуватися далі, потрібно відпочити і готуватися на виїзд в Армянськ.

- Як себе почуває Олександр Яровенко, чи поправився після травми?

- Я думаю, що до Армянська ще не відновиться.

- Склалось враження, що проведені заміни не підсилили гру.

- В будь-якому випадку вже хотілося освіжити гру, особливо при рахунку 0:2. Випустив двох нападників, наших могутніх, габаритних. Перший тайм ми старались грати комбінаційно, менше понизу, знову ж таки виходячи з суперника, суперник не дав нам зробити того, що ми планували, хоч і моменти були в першому таймі. Що стосується замін, я розумію, що хлопці розуміють, що повинні виходити і повинні підсилювати. Я розумію, що коли виходять на заміну, одні вливаються у гру, другі перегорають. Випустив Шандора Вайду котрий пропустив через хворобу певний період, у хлопця є непогані передумови. Тобто будемо працювати в цьому плані, в будь якому випадку ми будемо прагнути до виконання тих завдань, що ми поставили перед собою, в будь якому випадку будемо боротись за першу четвірку, так що нічого страшного немає.

- Хто з суперників «Нафтовика» буде найскладнішим в закінченні чемпіонату?

- Я не хочу займатися прогнозами, на сьогоднішній день можуть стояти відокремлено дві команди - Алчевськ та Севастополь, а так усі команди рівні. За рахунок ігрової дисципліни, за рахунок самовіддачі, та команда яка дотримується ігрової дисципліни, та і досягає успіху.

Источник: fcnaftovyk.com.ua
Популярные новости