Контрольний матч. "Зірка" - "Нафтовик-Укрнафта" 1:1

1675 07.02 2013   14:18
Фото - ru.gdefon.com

«Зірка» - «Нафтовик-Укрнафта» 1:1 (1:0)

Голи: Шаврін 40 (с пен.) - Саванчук 68.

«Зірка»: Ширяєв, Фатєєв (Степанов 65), Бочкур, Родіна, Нємчанінов, Логінов (Дячук-Ставицький 85), Іванов, Насібулін, Шаврін (Бурдіян 60), Гонщик (Загальский 75), Галенко.

«Нафтовик-Укрнафта» (1-й тайм): Чурілов (Вокальчук,30), Бояринцев, Павелько, Ховбоша, Зайчук, Разуваєв, Васильєв, Костишин, Кременчуцький, Артюх, Яровенко.

«Нафтовик-Укрнафта» (2-й тайм): Вокальчук (Иваненко, 60), Бояринцев, Кременчуцький (Кісіль, 65), Євстафієв, Зайчук, Єрмак, Войцеховський, Саванчук (Артюх, 85), Світличний, Тарасенко, Радіонов.

На першому кримському зборі нинішнього зимового антракту кіровоградська «Зірка» провела останній матч. Суперником кіровоградців був «Нафтовик-Укрнафта».

В першій половині зустрічі підопічним Іллі Близнюка вдалося одного разу забити. Сталося це на сороковій хвилині зустрічі: Вадим Шаврін реалізував пенальті. Відзначимо, що і футболісти ФК «Нафтовик-Укрнафта» в першій половині зустрічі пробивали пенальті, але безуспішно: гравець охтирчан програв дуель голкіперу «Зірки» Євгену Ширяєву. За мінімального рахунку 1:0 на користь кіровоградців команди пішли на перерву.

В другому таймі охтирська команда стала діяти більш активно, намагаючись зрівняти рахунок і їй це вдалося на 68-ій хвилині. У підсумку в товариському протистоянні кіровоградської та охтирської команд переможця не було виявлено – 1:1.

Якщо для кіровоградців даний матч завершає кримський збір, то на охтирчан ще завтра чекає товариський матч із дублем ФК «Севастополь».

Популярные новости