Контрольний матч. "Дніпро" (мол.) - "Зірка" 3:2

1193 06.07 2013   10:57


5 липня 2013 р. Дніпропетровськ. НТБ ФК «Дніпро». 18:00

«Дніпро»: Р. Горбунов (Циганок,46), Конде (Ларін,77), Мігунов (Будагов, 60), Лопирьонок (Гальський, 71), Чечеленко (Сондей, 75), Сваток, Політило (Васильєв, 46), Крапівной (Тарасов,75), Войцеховський (Дем`янчук, 80), Нагієв, С. Горбунов (Кочергін, 71).

ТренерДмитро Михайленко.

«Зірка»: Поштаренко (Травкін, 46), Фатєєв, Родіна (Степанов,46), Кривошей, Мостовий, Сокуренко, Чичиков, Кочура (Тітов,46), Осадчий (Мартинюк, 46), Рудницький, Порошин.

Тренер – Микола Федоренко.

Голи: Войцеховський, 46, Васильєв, 49, С. Горбунов, 68 – Кочура, 21, Рудницький, 38.

Попередження: Будагов,72.

Ця гра була останньою для кіровоградців перед стартом в 23-му чемпіонаті України серед команд першої ліги. Одне з тренувальних полів на НТБ ФК «Дніпро» знайоме гравцям «Зірки», де навесні вони поступилися основному складу «Дніпра» з рахунком 1:2. Тим більше воно знайоме головному тренеру «Зірки» М. І. Федоренку, який не один рік віддав «Дніпру» в якості гравця та тренера.

Цього разу кіровоградці також поступилися, але молодим та амбітним дублерам «Дніпра», яких очолює вихованець кіровоградського футболу Дмитро Михайленко, екс-гравець національної збірної України.

Не зважаючи на великі проблеми зі складом (через травми та виклик до студентської збірної України відсутня левова частина основного складу команди), «Зірка» розпочала досить впевнено, вміло комбінуючи. І вже на 2-й хвилині встигла подати три кутові поспіль (Рудницький). Ще за хвилину господарі грубо грають проти Порошина і поки йому надають допомогу, «Дніпро» організовує дві швидкі небезпечні контратаки, але відмінно грає Павло Поштаренко, який знаходиться на перегляді. Поступово боротьба переміщується в центр поля. Команди грають швидко, жорстко, але не грубо. На 21-й хвилині Рудницький відмінним пасом виводить на ударну позицію Кочуру і Олександр відкриває рахунок, - 0:1. На 31-й хвилині зі штрафного ледве не забиває Рудницький, але Іван виправляється за 8 хвилин. швидка контратака правим флангом Фатєєв – Осадчий призводить до небезпечного штрафного удару. Його майстерно виконує лівою ногою Іван Рудницький, який сам собі зробив приємний подарунок до 22-річчя. На останній хвилині першого тайму індивідуальну майстерність продемонстрував Андрій Порошин, обігравши у воротарському майданчику всіх захисників і лише дивом не влучивши в ціль.

Перші чотири хвилини другого тайму стали шокуючими для кіровоградців. Молоді дніпряни, скориставшись неузгодженістю в захисних лавах «Зірки», швидко зрівняли рахунок, -2:2. Завдяки можливості маневрувати (у другому таймі Дмитро Михайленко провів 9 замін, в чому суттєво був обмежений Микола Федоренко) господарі поля підтримують швидкий темп, раз за разом турбуючи Романа Травкіна. Та все ж кіровоградцям вдається перевести гру в більш спокійне русло, а на 67-й хвилині створити найнебезпечніший гольовий момент у другому таймі. Чичиков відібрав м’яч у суперників, прострілив вздовж воріт, де Дмитро Тітов лише дивом не забиває переможний м’яч. Відзначимо сейв голкіпера «Дніпра» Владислава Циганка та добивання м’яча Андрієм Порошиним , який, на жаль, влучив у захисника. І тут спрацьовує старий футбольний закон: «Не забиваєш ти, - забивають тобі». Вже за хвилину удар Сергія Горбунова з-за меж штрафного майданчика вийшов і сильним, і влучним, - 3:2.

Такий важливий спаринг (адже новому тренеру «Зірки» необхідно було переглянути можливості тих гравців, яких він не бачив у грі) завершився прикрою поразкою «Зірки». Наступне завдання, - вилікувати всіх травмованих, дочекатися з Казані студентів-збірників і гідно підготуватися до першого домашнього поєдинку 23-го чемпіонату з МФК «Миколаїв».

Популярные новости