Юрій Бровченко: "Дякую тренерському штабу"

3145 06.03 2013   23:30
Фото - pfcalexandria.com.ua

Новачок «Олександрії» Юрій Бровченко розповів про свій новий клуб.

- Коротко розкажи про себе…

- Я народився в м.Чернігові. Приблизно в два роки моя родина переїхала в м.Славутич, де проживає до цього часу, а я з дружиною та сином останній час жили в Дніпропетровську, але коли повернусь із зборів то планую свою сім’ю перевезти до Олександрії.

- Екскурсія по місту вже була?

- Ні. Я лише бачив те, що по дорозі від бази до стадіону та тренувальних полів. Знаю, що місто невелике, але хлопці мені розповідали, що воно гарне та тут дуже полюбляють футбол.

- Як розпочав займатися футболом?

- Ще з самого дитинства я грав у футбол на подвір’ї із своїми друзями. В мене досить таки не погано виходило і я записався до секції, де моїм першим тренером був Салій Олександр Михайлович. Потім мене помітили тренери з дитячої школи «Динамо» (Київ) і запропонували мені навчатися у них. Я, звичайно, погодився і з 13 до 15 років навчався саме там. Після цього я потрапив до молодіжного складу «Дніпра». Підписав з ним контракт і три роки відіграв за дубль. Далі я відправився до мінського «Динамо» де провів два роки, а по завершенню контракта повернувся в Україну, де був у складах «Кримтеплиці» та «Буковині». І ось, тепер я в «Олександрії».

- Окрім тебе в родині ще є футболісти?

- Ні. В мене сестра колишня спортсменка. Вона займалась легкою атлетикою. А батьки мої звичайні працівники.

- В новій команді швидко адаптувався?

- Так. З цим проблем в мене не було. До цього я був знайомий з Ігорем Гордею, Сергієм Мотузом, а також із Сергієм Басовим – ми з ним разом були в Чернівцях. Дякую тренерському штабу, який мені також допомагав адаптуватися в новому колективі.

- Твої побажання всім жінкам на 8 Березня…

- Хочу привітати з наступаючим святом свою дружину та маму, жінок моїх колег, всіх тих, хто працює в клубі, а також всіх вболівальниць ПФК «Олександрія». Бажаю їм весняного тепла, побільше позитивних емоцій та безмежного кохання!

Популярные новости