Вадим Колесник: "Зриватись на футболістів - це не мій стиль"

1492 05.06 2014   22:45
Фото - olimpik.com.ua
- В кінці чемпіонату гра у команди вирівнялась, ви добились того, що було заплановано?
- Нам вдалося виправити свої помилки. Ми програвали ігри в основному через проблеми у захисті. Захисники у нас грали не узгоджено. Можливо ще була причина утому, що в команді були нові гравці захисту і їм потрібно було час для того щоб зігратись. Перед закінченням чемпіонату було проведено коригування їх дій, пояснили гравцям, що ми від них вимагаємо і в результаті захист почав грати надійно і усі побачили результат.
- Ви задоволені результатом по закінчені чемпіонату?
- Останніми іграми задоволений, а як що взяти в цілому то ні. Тому що був провал в середині другого кола, програли підряд чотири гри. А от завершення чемпіонату порадувало, зіграли стабільно, так як повинна грати Охтирка, зіграли так як вимагають вболівальники.
- Є плани проводити кардинальні зміни в складі команди?
- Кардинально змінювати команду не плануємо. Є футболісти у яких закінчуються контракти, з деякими із них ми не будемо продовжувати контракт. Основний кістяк команди плануємо залишити. Зрозуміло, що потрібно освіжати команду, омолоджувати. Потрібно шукати молодих футболістів, таких у яких очі горять. Наприклад як брати Пасічі, вони нам додали швидкості, додали бажання, запалу, азарту. Нам ще потрібні такі футболісти.
- З ким із футболістів уже заплановано розірвати або не продовжувати контракт?
- З цього приводу у нас вчора була нарада, де вирішили не продовжувати контракти з Олегом Єрмаком, Дмитром Жаріковим, Максимом Лавренюком, Олександром Саванчуком, Віталієм Прокопченком, Артемом Семененком і Дмитром Зозулею. Дехто з цих футболістів залишає команду з власної ініціативи, ми не можемо цьому завадити, переходить у другий клуб, а дехто не задовільнив нас своєю грою.
- Якою лінією гри команди ви незадоволені?
- Як я вже говорив, у захисті у нас був провал. В закінченні чемпіонату ніби виправились, але все рівно ще є резерви і потрібно ще працювати у цьому напрямку, щоб була в цілому стабільна гра позаду на протязі усього сезону. Також хочеться більше гостроти від півзахисників і нападники повинні більше забивати.
- Які плани щодо підготовки до нового чемпіонату?
- Буквально вчора стало відомо, що новий чемпіонат почнеться приблизно 26-27-го липня, разом з Прем’єр-лігою. Тому ми вирішили провести перший збір з 21-го червня в Охтирці, а другий запланували провести в Новомосковську.
- Зараз пропоную поспілкуватись з нашими вболівальниками і відповісти на їх запитання.
- Юрій Дьяченко: - Як часто ви зриваєте свій гнів на гравців? І чи бувають такі ситуації?
- Я стараюсь не ображати футболістів і напевно особо такого немає. Під час гри я намагаюсь «докричатись» до футболістів по деяких моментах, по ситуації, по дисципліні на полі, але я не ображаю нікого, а просто вимагаю щоб вони робили те на що була дана установка. Я з футболістами стараюсь розмовляти нормальною, інтелігентною мовою. Кому така тактика не до вподоби, хто хоче іншого відношення, нехай шукає собі другу команду, нехай йде до Кварцяного, або ще де. Зриватись на футболістів - це не мій стиль. Я сам не любив, коли був футболістом, щоб на мене кричали, ображали, тому не хочу ображати інших.
-Тимур Малиш: - Коли ви очолили «Нафтовик» чи думали про майбутнє? Ви не боялися виходу в нижчу лігу?
- Коли я очолив команду, тоді у нас запас був пристойний і для хвилювань не було особливого приводу. А от коли програли чотири гри постіль, тоді складалася така ситуація, що все могло статись. Довелося зібратись, налаштуватись, і у грі з «Сумами» настав той переломний момент, а далі усе пішло нормально.
Популярные новости