Контрольний матч. ЦСКА (Софія) -"Олександрія" 1:1 (по пен. 7:6)

1145 05.02 2013   19:08

«ЦСКА» (Софія) - ПФК «Олександрія» 1:1 (0:0) (по пен. 7:6)

Голи: Прісо Нджонго 89 – Юрій Бровченко 62.

ПФК «Олександрія»: Зарубін, Запорожан, Басов, Протич, Лобойко, Бондаренко, Бровченко, Грицук, Кіча, Пічкур, Шевченко.

На заміни виходили: Микицей, Полярус, Колесниченко, Антонов, Байстрюченко, Банада.

Пенальті реалізували:

«ЦСКА»: Йовчев, Кіріакідіс, Прісо, Василєв, Вітанов, Попов, Івайло.

ПФК «Олександрія»: Шендрік, Микицей, Полярус, Колесниченко, Банада, Антонов.

В турецькій «Аланії» організували Кубок чотирьох команд «GOLD-CITY». Така назва Кубка вибрана не випадково, адже є однойменний готель, в якому і відбулося жеребкування змагань.

Згідно жеребкування на півфінальній стадії між собою мали зустрітися представник російської ФНЛ московське «Торпедо» з польським «Заглембе», а найвідоміший болгарський клуб «ЦСКА» (Софія) - з ПФК «Олександрія». Відзначимо, що «Олександрія» в останній момент була запрошена на цей турнір як заміна грузинському ФК «Чіхура», який відмовився від участі в даних змаганнях.

Першими в боротьбу за даний трофей вступили болгарська та українська команда. Тренерський штаб олександрійської команди виставив, схоже, бойовий склад. Як бачимо по останніх контрольних матчах олександрійців Сергій Лобойко забронював за собою місце в «основі», в яку потрапляють Євген Пічкур та Юрій Бровченко. Хтось з них же має замінювати Сергія Старенького. Лобойко на заміну Ігорю Чередніченко, котрий перейшов до білоруського «Торпедо-БЕЛАЗ».

Обидві команди не стали витрачати час на розвідку і з перших хвилин почали шукати щастя у воріт один одного. Вже на другій хвилині після передачі Пічкура Василь Грицук виходив на ударну позицію: захисники суперника заблокували його удар. Через кілька хвилин Сержіньо загрожував воротам олександрійської команди: українці відбилися. А на 21-ій хвилині кращий бомбардир ПФК «Олександрія» В’ячеслав Шевченко зблизька розстрілював ворота суперника – голкіпер «ЦСКА» Томас Черни врятував свою команду. У складі болгар два шанси забити ще до перерви матчу мав Платіні, не скористався ними. А наприкінці тайму він отримав травму – грубо зіграв Протич. Перша половина завершилася без забитих м’ячів. У другому таймі олександрійцям вдалося відкрити рахунок: Юрій Бровченко реалізував вихід один на один із голкіпером суперника Господіновим. Тренерський штаб болгар через кілька хвилин зробив чимало замін, намагаючись освіжити гру своєї команди попереду. І їм це вдалося. Коли здавалося, що матч закінчиться перемогою команди Андрія Купцова, Прісо з передачі грека Кіріакідіса зрівняв рахунок в матчі – 1:1. Відзначимо, що обидві заміни тренера «ЦСКА» Мідрага Йєшича зіграли. Основний час зустрічі завершився внічию і було призначено після матчеві пенальті. У футбольній лотереї фортуна посміхнулася болгарам.

Що ж тепер на «Олександрію» чекає матч за третє м’ясце, який відбудеться 8 лютого о 16.00. Суперником ПФК «Олександрія» буде невдаха протистояння «Торпедо» - «Заглембе».

Популярные новости