Перенесено два матчі 9-го туру Фавбет Ліги 1

1053 04.09 2013   18:16
Фото - fcvolyn.net

В рамках 9-го туру Фавбет Ліги 1 не відбудуться два матчі: «Динамо-2» Київ – «Геліос» Харків та «Буковина» Чернівці – «Нива» Тернопіль.

Рішення перенести матч «Динамо-2» – «Геліос» пов’язано з викликом п’яти футболістів киян до національних збірних своїх країн.

Щодо «Буковини», то прохання перенести обумовлено скрутним матеріальним становищем клубу. Як стало відомо, команду залишив головний тренер Вадим Заяць та 12 футболістів, більшість з яких вже знайшли собі нове місце працевлаштування. Втім, клуб не втрачає оптимізму: в останній день трансферного періоду чернівчани заявили 11 нових футболістів: Бульбук Станіслав, Гнат Іван, Гнат Роман, Головачук Юрій, Косован Мар'ян, Косован Юрій, Лисюк Олександр, Немтінов Євгеній, Пантя Юрій, Сивка Тарас та Темерівський Олександр.

Крім цього, на 6 вересня 2013 року запланована зустріч президента ПФЛ Мілетія Бальчоса з Головою обласної державної адміністрації Михайлом Папієвим. Предметом зустрічі та переговорного процесу стане розроблення шляхів виходу з кризової ситуації, в якій опинилася «Буковина». "Зараз ще багато роботи потрібно буде зробити – і з пошуку нових спонсорів, і з питань фінансування команди. Зараз доведеться мені долучитися до цього питання і в межах чинного законодавства усі ці питання вирішити", - повідомив Папієв виданню «Молодий буковинець».

Популярные новости