Станом на 1 вересня "Буковину" залишили 12 гравців

1236 01.09 2013   14:44

Станом на 1 вересня чернівецьку "Буковину" через фінансові проблеми залишили 12 гравців, і серед них - фактично весь основний склад. Нагадаємо, що раніше керівництво клубу заявило про те, що не буде чинити перепон жодному футболістові команди в разі бажання перейти в іншу команду й готове надати статуси вільних агентів усім заявленим на чемпіонат гравцям. Так і сталося, обіцянка керівництва не стала пустим звуком і дехто з екс-буковинців вже заявлені за інші колективи Першої ліги.

Першими "ластівками" стали Роман Дорош і Олексій Дитятьєв. Вони підписали контракти з ФК "Олімпік" (Донецьк). Роман у цьому сезоні відіграв за "Буковину" в шести поєдинках і на його рахунку гол у ворота ПФК "Суми". Олексій відмітився лише жовтою карткою і лише два рази вийшов в основі - у кубковому матчі проти того ж ПФК "Суми" та в одному матчі чемпіонату.

Андрій Донець став гравцем тернопільської "Ниви". Беззаперечний гравець основи "Буковини", автор двох забитих м'ячів у цьому сезоні (один - у рамках Кубку України і один - у чемпіонаті), виходив у всіх зіграних чернівчанами матчах.

У пошуку нових клубів наразі знаходяться воротар Костянтин Одольський (не зіграв за "Буковину" жодного матчу), захисники Іраклій Циколія (6 зіграних матчів) і Олександр Вечтомов (7 матчів), півзахисники Владислав Лупашко (8 матчів, 1 гол), Сергій Сібіряков (7), Павло Грищенко (7 матчів, 1 гол), Павло Рибковський (7), Євген Сантрапинських (2), нападник Артур Каськов (6).

Популярные новости