Молодіжна першість. "Карпати" - "Севастополь" 1:0. Джокер Купцова (+відео)

1458 29.03 2014   17:21
Фото - fckarpaty.lviv.ua

Молодіжна першість. 23-й тур. 29.03.2014, Брюховичі. НТБ «Карпати». 150 глядачів.

«Карпати» - «Севастополь» 1:0 (0:0)

Гол: Волошин 78.

«Карпати»: Мисак, Білоус (Маркович 63), Білий, Новотрясов, Дударенко, Березовий (Михайловський 86), Сергійчук, Завійський, Поручинський (Мірошніченко 46), Красномовець (Габовда 46), Ковєль (Волошин 68).

Старший тренер: Андрій Купцов.

«Севастополь»: Бібченко, Гевлич, Гуйганов, Міщенко, Червонецький, Жикол, Дорошенко, Недоля (Панченко 88), Дарцимелія, Павлов (Коновалов 46), Коваль (Кухарук 75).

Старший тренер: Олексій Грачов.

Попередження: Білий 25, Завійський 87 – Гуйганов 20, Червонецький 46, Дарцимелія 73.

Перед початком матчу проти «Севастополя» карпатівська молодіжка перебувала на четвертому місці, маючи в запасі дві гри. Полтавська «Ворскла» після солідної перемоги над «Говерлою» обійшла «левів», але підопічні Андрія Купцова мали всі шанси на те, щоб знову повернути собі третю сходинку в таблиці. Для цього слід було перемогти кримську команду.

Вже зі стартових хвилин «леви» захопили ініціативу і провели кілька гострих атак, які повинні були завершуватися взяттям воріт. Спершу Поручинський підлаштував собі м’яча під праву ногу і красиво пробив – цілив у дальній верхній кут і лише сантиметри врятували гостей від гола. А найреальнішу нагоду в дебюті гри втратив Лєанід Ковєль. Після підключення по фланзі Новотрясова, білорус отримав від захисника передачу, якою гріх було не скористатися. Але Ковєль примудрився пробити просто в Бібченка.

Трохи згодом гості зуміли вирівняти гру і самі провели кілька гострих атак. Під час однієї з них Дарцімелія опинився на хорошій позиції і вже прицільно пробивав у дальній кут, але влучив у штангу. І вже наприкінці тайму Дорошенко прослизнув повз оборону «Карпат» і опинився перед самотнім Мисаком. Роман не зумів зреагувати на сильний удар суперника, лиш трішки зменшив швидкість польоту м’яча. Здавалося, що за мить гості вийдуть вперед, але капітанські здібності продемонстрував Олег Білий, який примудрився у підкаті вибити м’яча на кутовий.

По перерві кримчани розташувалися на своїй половині поля і практично не атакували. Натомість, підопічні Андрія Купцова додали темпу. Допомогли цьому заміни – Мірошніченко та Габовда розташувалися на флангах і зі свіжими силами регулярно створювали опонентам труднощі. Краще це вдавалося в Мірошніченка, бо Габовду можна вважати новачком, відповідно, він більше звикав до нових обставин. А Денис раз по раз втікав від опікунів і навантажував м’ячі на форвардів.

Вже з середини другого тайму перевагу «Карпат» не помітив би хіба незрячий. Гості відверто втомилися і не могли створити львів’янам гідний опір: гол назрівав. Спершу забивати міг Сергійчук, який у силовій манері продавив двох захисників, але позицію для удару важко було назвати ідеальною. Усе ж Михайло склався і пробивав під перекладину – тут вже воротар зіграв надійно.

Тим часом Ковєля замінив Волошин – той самий новачок «Карпат», який приніс перемогу молодіжці у попередньому матчі проти «Говерли». Історія має здатності повторюватися – так сталося і в другому поспіль матчу. Після передачі з правого флангу Ярослав зупинив м’яча, вичекав момент і потужно пробив під перекладину. У цьому епізоді Бібченко свою команду виручити не зміг, а Волошин потрапив в обійми партнерів. Справжній джокер Андрія Купцова.

Цікаво, що вже за кілька хвилин Волошин міг забити і другий гол. Маркович вивів форварда на побачення з кіпером, Бібченко залишив ворота і кинувся на перехоплення. Ярослав оцінив епізод і красиво перекинув м’яча через кіпера – м’яч, здавалось би, вже летів у ворота, але таки влучив у перекладину. На фінальний штурм гостей не вистачило, тож підопічні Андрія Купцова повернули собі третє місце і добрий настрій на весь наступний тиждень.

Популярные новости