Андрій Купцов: "Ми не мали програвати"

1080 23.04 2014   20:59
Фото - fckarpaty.lviv.ua

Після матчу молодіжних складів «Зорі» та «Карпат» старший тренер «зелено-білих» поділився враженнями від прикрої поразки...

– Штучне поле? Воно було однакове для обох команд. Тому говорити, що воно вплинуло на перебіг гри чи на результат я не можу. Напевно, якби трава була натуральна, ми б пристосувалися до неї швидше, але і так можу сказати, що з штучним газоном ми подружилися швидше за луганчан. Про це говорять ті моменти і комбінації, які ми створили. З цього роблю висновок, що ми знаходимося на правильній дорозі. Якщо так гратимемо далі, то все у нас буде добре.

– Якими були ваші вказівки, коли рахунок став 1:1?

– Ми контролювали хід гри, старалися тримати м’яча. «Зоря» відійшла назад і намагалася грати на контратаках. Ми ж тримали русло гри в своїх руках, створювали моменти, могли забивати. Хороші шанси були в Страшкевича, Дударенка і Волошина.

– Як ви зреагували на вирішальний гол? Суддя запізнився з свистком?

– Підсвідомість підказувала, що буде нічия, ми б розглядали її як позитивний результат. На установці ми говорили про те, що це турне Україною вартувало б закінчити позитивно. На жаль, на останній секунді ми десь втратили концентрацію, десь недопрацювали, десь недогледіли. Відповідно, пропустили цей гол. Але я вражаю, що програвати ми не мали. Попри це я б хотів відзначити те, як наші гравці були налаштовані на цей матч. Вони прагнули реабілітуватися після поразки в Криму, проявили самовіддачу, силу і віру. Прикро, що ми програли, але треба рухатися вперед.

Популярные новости