Андрій Купцов: "Дуже вдячний футболістам за ставлення до гри"

907 22.09 2013   08:50
Після впевненої перемоги «Карпат» над однолітками з київського «Динамо», львівська команда вийшла на п’яте місце в турнірній таблиці. По завершенні поєдинку Андрій Купцов відповів на запитання офіційного сайту «зелено-білих».


– Насамперед, я хотів би подякувати Ігорю Йовічевічу, який готував цю команду, зокрема і цього тижня. Щодо гри, то моментів у нас не бракувало, навіть не зважаючи на стан поля. Іноді вдавалося комбінувати, але на такому газоні це було дуже складно. Головне, що ми виграли і наші виконавці повертаються додому в доброму настрої.

– Вже на початку першого тайму, поле почало нагадувати звичні футбольні газони середини 90-их. Ви, як гравець тої епохи, мабуть, неодноразово грали на схожих. Які поради ви дали своїм підопічним?

– На такому полі не потрібно нічого вигадувати. Натомість слід увімкнути вольові якості, а також реакцію. Справа в тому, що м’яч постійно застрягав у багнюці, тож потрібно було дуже швидко реагувати на підбори. Вже після розминки я сказав, що при нагоді, якщо вдасться, можна комбінувати, а якщо ні – то грати максимально просто.

– Вам допомогли Гітченко, Голодюк, Тищенко?

– Звичайно, я їм дуже вдячний за ставлення до гри. Вони допомогли не лише цим, але й своїм досвідом. Окрім них, я хочу подякувати нашим молодим гравцям, які вийшли на поле з запаленими очима та холодною головою.

Популярные новости