Андрій Купцов: "Усі голи були "чистими"

1253 20.04 2014   18:50
Фото - fckarpaty.lviv.ua

Досить несподівано молодіжна команда «Таврія» змогла перемогти одного з лідерів першості. Щоправда, кримчани заради досягнення результату звернулися за допомогою до досвіду – за дубль виступали Назаренко та Калініченко, які, власне, і принесли результат.

– Насамперед, я хотів би привітати усіх з Великоднем. Шкода, що в такий день наша команда не змогла привітати своїх уболівальників результатом. Ми розчаровані першим таймом, але на це є об’єктивні причини. Не варто забувати, що у психологічному плані у нас була дуже важка поїздка, нашим гравцям було досить складно адаптуватися після неї. Але другий тайм показав, що є резерв, є сили, якими ми і скористалися. У нас було чимало моментів для того, щоб відігратися, але забити ми не змогли. На жаль, наші помилки вирішили результат поєдинку.

– Гравці звертали увагу на те, що обидва голи забивалися після офсайдів...

– У нас справді було таке припущення. Але ми подивилися повтори і побачили, що всі голи «чисті». В динаміці справді здалося, що були офсайди, але це все емоції. Суддя правий, у нас нема до нього претензій. Голи ми пропустили через помилки наших захисників.

– До наступного матчу в Луганську важче буде підготувати команду морально чи фізично?

– Фізично буде легше, а от психологічно значно складніше. Думаю, що в понеділок у нас буде день відпочинку, може підемо усі в кіно, розвіємося. Нехай хлопці трохи відпочинуть від футболу. А фізично ми відновимося, тут проблем не буде.

Популярные новости