Молодіжна першість. "Металлург" (З) - "Кривбас" 2:2

993 19.04 2013   18:19
Фото - Влад Степаненко, FootBoom.com

Молодіжна першість. 19.04.2013. Запоріжжя. Стадіон "Титан". 200 глядачів.

«Металург» - «Кривбас» 2:2 (0:1)

Голы: Бондаренко 57, Імереков 60 – Іващенко 35, 74.

«Металург»: Леонідов, Ульянов, Бондаренко, Іліч (Каплієнко, 46; Лучкевич, 76), Імереков, Юсов, Задоя, Гвілія, Коваленко (Татарков, 62), Коньков (Можаровський, 55), Гайдаш (Вєтров, 55).

«Кривбас»: Антоненко (Горовой, 62), Лещенко, Єслінек (Данилюк, 65), Бовтуненко, Бабатунде (Клушин, 46), Валєєв (Стретович, 46), Іващенко, Красільніков, Тищенко, Єлсуков, Арвеладзе (Ольховський, 68).

Попередження: Імереков 72 – Іващенко 67.

Результативною нічиєю – 2:2 – завершила матч 25 туру першості молодіжна команда «Кривбасу». В Запоріжжі криворізька «молодіжка» грала проти місцевого «Металурга».

Перша половина матчу пройшла загалом за рівної гри. Гольових моментів обидві команди створили небагато, але все ж в цьому компоненті перевагу можна віддати «Кривбасу». Та й відкрила рахунок саме криворізька команда. Наприкінці тайму Олександр Іващенко «втік» від оборонців «Металурга» та переграв голкіпера, відправивши м’яч в сітку воріт. Ще раніше «Кривбас» міг відкрити рахунок, але удар Міхеля Бабатунде прийняла на себе поперечина.

Другий тайм пройшов за іншим сценарієм. Господарі не мали наміру програвати й великими силами пішли вперед. Й доволі швидко не лише зрівняли рахунок, але й вийшли вперед.

На 57-й хвилині Тарас Бондаренко зрівняв рахунок, а через три хвилини удар Максима Імерекова вивів господарів поля вперед. В ці хвилини не надто впевнено діяв у воротах голкіпер «Кривбасу», й тренерський штаб криворізької команди вже в середині другого тайму був змушений провести заміну воротаря.

І все ж кривбасівці змогли змінити хід гри та зрівняли рахунок. На 74-й хвилині Олександр Іващенко вдало використав простріл з флангу та замкнув передачу партнера, змусивши «Металург» розпочати з центру поля.

До кінця матчу обидві команди не втрачали надії вирвати перемогу, але фінальний свисток арбітра зафіксував нічийний результат – 2:2.

Популярные новости