Контрольний матч. "Карпати" U-21 - "Муніципал Студентеш" (Румунія) 0:1

740 17.02 2014   21:26
Фото - fckarpaty.lviv.ua

«Карпати» (U-21) – «Муніципал Студентеш» (Румунія) 0:1

«Карпати»: Мозіль (Нагірний 65), Білоус, Білий, Виздрик (Бухта 70), Дударенко (Савченко 85), Березовий (Михайловський 75), Завійський (Савошко 55), Яструб, Красномовець (Маркович 80), Поручинський (Волошин 75), Грищенко (Дронський 60).

Нехай не вводить в оману уболівальників «Карпат» назва румунської команди, з якою дублери «левів» зустрічалися в своєму третьому спарингу на турецьких зборах. «Муніципал Студентеш» є одним з лідерів першої ліги Румунії – команда досвідчена і добре організована.

Звичайно, за деякими показниками румуни переважали молодих львів’ян, які формують склад практично оновленої команди U-21. Однак за словами Андрія Купцова його потішило те, що хлопці не стушувалися перед габаритнішим суперником, грали сміливо і адекватно відповідали на жорстку боротьбу.

Якби обставини склалися по-іншому, то «леви» могли б виграти цей спаринг. Але в завершальні моменти Яструбу, Дронському і Грищенку бракувало краплини холоднокровності. Румуни теж, як не старалися, але пробити захист «Карпат» не могли, тож зробили ставку на банальну силову боротьбу під час стандартів. Зрештою, дублери встояли і тут, але припустилися фатальної, хоч і необов’язкової помилки. Молодий воротар Нагірний вирішив наздогнати форварда румунів, який абсолютно не загрожував воротам, оскільки знаходився практично на лінії поля. У спробі вибити м’яча, кіпер, очевидно, зачепив ногу суперника і суддя вказав на «точку»...

Попри чергову поразку, Андрій Купцов відзначив, що збори проходять дуже продуктивно, адже карпатівська молодіжна команда, одна з небагатьох в Україні, отримала можливість не лише тренуватися на якісних полях і проживати в п’ятизірковому готелі на узбережжі Середземного моря, але й здобувати досвід та взаєморозуміння у матчах проти непоганих команд.

На понеділок дублери запланували провести останній, четвертий спаринг в Туреччині. Їхнім суперником стануть однолітки з російського «Краснодара».

Популярные новости