Ігор Йовічевіч: "Позитивно налаштований, бо вірю в своїх хлопців"

1106 16.01 2013   15:38
Фото - fckarpaty.com.ua

Після основної команди з відпустки вийшли і гравці молодіжного складу «Карпат». Про плани підготовки до сезону розповів старший тренер дублерів Ігор Йовічевіч.

- Ми вже почали готуватися до сезону. Зараз складаємо тести в університеті фізкультури. В четвер почнемо тренуватися двічі на день. Я сказав хлопцям, що наразі місце в основі не гарантую нікому, адже рівень усіх гравців приблизно однаковий. Саме тому чекаю на дуже серйозну конкуренцію. З першого ж тренування будуть висуватись дуже серйозні вимоги. Гравцям буде не просто, адже на них тиснутиме тактична, фізична і психологічна сторона підготовки до сезону. І, звичайно, буде дисципліна. Для тренера цей період теж не простий, але цікавий. Я позитивно налаштований, бо вірю в своїх хлопців.

Наразі ми будемо тренуватися на тренажерах, в басейні, в залі СКА, а також на штучних полях клубної Академії та в Брюховичах. Будуть і кроси, але моя філософія така, що сьогоднішній футбол передбачає роботу з м’ячем. Кроси це добре, але в футбол грають не в лісі, а на полі.

Якщо все буде добре, то другий етап підготовки до сезону ми проведемо в Туреччині з 29 січня по 12 лютого. А 19 лютого плануємо поїхати в Молодіжне, на базу «Кримтеплиці», і вже там готуватися до першого матчу проти сімферопольської «Таврії». Щодо спарингів, то наразі озвучити наших суперників я не можу, але обіцяють, що команди будуть хороші.

Щодо команди, то в ній залишаються усі гравці, які виступали у першій частині сезону, за винятком Назарія Лазарського, Олега Білого, Тараса Пучковського, Миколи Жовтюка, Сергія Загідуліна та Армана Кен Елли, які поїхали на збори з основою. Натомість, ми дамо шанс себе проявити трьом гравцям з юніорської команди. Це Маркович, Дзядикевич та Завійський. У них є потенціал, щоб зарекомендувати себе в молодіжці. Також з нами тренуються футболісти, які не поїхали на збори з основою – Кас’ян, Гудима, Гірський, Мартинюк, Ільющенков. Але вони професіонали і мають все розуміти, – підсумував Ігор Йовічевіч.

Популярные новости