"Динамо" U-16 вибило "Шахтар" з Зимового кубку ДЮФЛ

1151 17.02 2019   16:32

Зимовий Кубок ДЮФЛ. 1/8 фіналу

"Шахтар" U-15 - "Динамо" U-16 – 2:1 (2:1)

"Шахтар" U-15: Барченко, Чуйко, Христенко, Удод, Дудолад, Лосенко, Пушкарьов, Глущенко, Яременко, Сичеєв (Розпутько, 70), Борисенко.
"Динамо" U-16: Фастов, Король, Боль, Пусь, Базілєєв, Скрипник (Березанський, 77), Малиш, Осадець (Трикоз, 55), Волошин, Попов (Богдан, 80+4), Баранюк.
Голи: Борисенко (18), Лосенко (35, з пен.) – Волошин (16).

У суботу відбувся матч-відповідь стадії плей-оф Зимового кубку ДЮФЛ, у якому зустрічалися "Динамо" U-16 та "Шахтар" U-15.

Як відзначає офіційний сайт столичного клубу, перший поєдинок, який проходив у Києві, завершився мінімальною перемогою динамівців 1:0, тож, завдяки голу на виїзді наша команда вийшла у чвертьфінал.

У грі, що проходила у Щасливому, кияни першими вийшли вперед завдяки прострілу Скрипника з правого флангу, який вдало замкнув Волошин, що набігав до воротарського майданчика. Але вже через дві хвилини "гірники" зуміли зрівняти рахунок зусиллями Борисенка, який краще за всіх розібрався у штрафному майданчику після подачі з ауту. А наприкінці першого тайму господарі заробили пенальті після того, як суперника у власному штрафному майданчику збив Боль. Одинадцятиметровий удар чітко реалізував Лосенко.

"Спочатку гра давалася, ми вимагали від хлопців під час контролю м’яча відходити на свою половину поля, на контратаці забили хороший м’яч, - поділився враженнями тренер Сергій Процюк. – Але потім у простому моменті, коли послідувала передача на фланг і навкруги не було жодного суперника, Базілєєв виніс м’яч в аут, ми не розібрали гравців, суперник спрямував м’яча до штрафного майданчика та зрівняв рахунок. Було помітно, що бажання у гравців "Шахтаря" було позамежним. У моменті з пенальті Болю не вистачило холоднокровності. У перерві намагалися пояснити хлопцям, що потрібно продовжувати грати у футбол, але якщо команда не контролює м’яч, не виграє єдиноборства та втрачає концентрацію, це призводить до сумних наслідків. У другому таймі ми могли забити після виходу Попова сам на сам, одразу після цього нас врятував воротар Фастов після дальнього удару. Загалом гра залишила неоднозначне враження: ми пройшли далі, але зрозуміло, що нас не влаштовують результат та якість гри наших підопічних. Відзначу ще, що ми не готувалися цілеспрямовано до ігор Зимового кубку, а виконуємо звичний об’єм роботи. Можливо, хлопці дещо втомилися, але, звісно, це не виправдання".

Популярные новости