Роман Зуб: "У нас приємні клопоти"

2027 14.07 2014   15:12
Після матчу проти польської команди «Ястшембе», що відбувався у доволі незвичному форматі, старший тренер дублерів "Карпат" Роман Зуб поділився своїми враженнями з офіційним сайтом клубу.
«Ми грали в форматі 4 тайми по 25 хвилин. Правда, поляки запропонували нам грати по 30 хвилин в таймі, але у нас просто не вистачало гравців, адже ми дали відпочити великій групі виконавців. «Ястшембе» привезло на оглядини чимало гравців, тож у них з цим проблем не було. Оскільки нам бракувало захисників, ми спробували схему із трьома оборонцями і п’ятьма хавбеками. Скажу чесно, що не вдавалося нам як слід підлаштуватися під цю модель, десь наші центральні півзахисники випадали і на полі був безлад. Потім ми перебудувалися, Богач зіграв справа і все почало ставати на свої місця. У підсумку, вже в самому кінці гри, Захарків пройшов кількох суперників і сам вирішив долю матчу на нашу користь».
«Тож двома останніми таймами ми задоволені. Більше того, цей спаринг змусив нас серйозно задуматися, але це приємні клопоти. Тепер ми думаємо кого взяти в молодіжну команду, а кого ні. Молоді виконавці насправді працюють з великим натхненням і бажанням, дуже здорово виглядають. Тобто у плані самовіддачі і характеру жодних претензій нема. Звичайно, помічається втома, фізична та психологічна, але усі працюють на 100%. Тепер у нас залишився один матч, 16 липня зіграємо проти остравського «Банніка», після чого повернемося додому» – розповів старший тренер молодіжки Роман Зуб.
Популярные новости