Вадим Страшкевич: "Хоча й забив гол, настрій не дуже хороший"

1009 14.07 2013   23:06
По завершенні матчу молодіжних складів «Карпат» і полтавської «Ворскли» у Раві-Руській гравці обох команд поділилися своїми враженнями від гри з Інформаційним центром львівського клубу.
Вадим Страшкевич, гравець «Карпат», автор голу:
– Хоча й забив гол, настрій не дуже хороший. Гол вийшов трохи такий зненацька: обіграв воротаря, як завжди у футболі вимагають в подібній ситуації і забив. Атмосфера на стадіоні насправді була чудова. Поле в ідеальному стані, саме для гри в футбол. Вважаю, що гра нам вдалася, але результат вийшов не позитивний для нас. Так вийшло, у футболі рахунок не завжди відповідає логіці гри, тому, що відбувалося на полі. От і цього разу підсумковий рахунок зовсім не по грі – ми очікували зовсім іншого. Все ж таки вдома грали…
Олег Білий, гравець «Карпат»:
– Прикро програвати через гол на останній хвилині гри. Знову стандарт… Я вже не знаю, скільки років відпрацьовуємо. Минулого сезону 17 голів зі стандартів пропустили, сьогодні знову гол зі стандарту. Це наша найбільш проблемна точка. Будем працювати і будем старатися не пропускати зі стандартів. Дуже прикро, ніби билися, старалися. Дуже важко щось після цього сказати. Нема слів абсолютно.
– Ти мав хороший момент біля воріт суперника і міг забити.
– Передача пішла верхом і я просто не встиг її замкнути. Коли б вона пішла низом, я б дотягнувся. Дуже образливо… Трибуни нас підтримували, атмосфера насправді класна. Але образливо, просто немає слів. Вибачаюсь…
Володимир Костевич, гравець «Карпат»:
– Мені важко зараз говорити по грі – виграли, не виграли. Головне результат, за гру очки не дають. Прикро програвати перший матч. Плюс така армія підтримки прийшла. На останній секунді непорозуміння – просто пропустили дурний гол.
– А що сталося в тому епізоді, який і вирішив долю зустрічі?
– Важко сказати. Може втомилися, трохи ноги підсіли, поле все таки важке, трохи в’язке. Важко було грати в кінці матчу. Можливо, далась взнаки втома, тому й пропустили.
– «Карпати» мали чимало моментів, але забили лише один м’яч.
– Не вистачило нам трохи фарту. Не знаю, будемо працювати над реалізацією моментів.
– Як тобі грати в Раві-Руській?
– Є свої плюси і в Раві, і у Львові. Тут хороша армія підтримки, але й у Львові рідні приходять, багато також вболівальників. Різниці якоїсь суттєвої я не бачу.
Ігор Радченко, гравець «Ворскли», капітан команди:
– Це була перша гра, але ж ви самі бачили, яка була напруга. Та нічого, все нормально. Головне, що до самого кінця грали і перемогли.
– Переможний м’яч ви забили на останніх секундах…
– Не знаю. Ви ж бачили, що у нас в першому таймі також були моменти. Це футбол, вийшло, що забили в самому кінці. Нічого страшного для «Карпат» не сталося, команда також старалася. «Карпати» – хороша команда. Нам, напевне, пощастило на останніх хвилинах, але це футбол.
– Як тобі газон?
– Нормальний газон, тим більше для стадіону в такому малому містечку. Ми очікували, що буде дуже спекотно, але у вас тут така погода… Але поле в прекрасному стані. Так що все добре.
Максим Марусич, гравець «Ворскли», автор переможного голу:
– Гра видалася непростою. Моментів було багато, як біля одних воріт, так і біля протилежних. Вважаю, що гол в самій кінцівці зустрічі ми забили цілком логічний. Після подачі Силюка, Рябушко скинув м’яча у центр воротарського майданчика і я, вискочивши між захисників, влучив у поперечину. М’яч, вдарився об землю за лінією, потім влучив ще й у штангу і вилетів з воріт у поле. Львів’яни поспішили винести його, а ми кричали, що гол чистий! Через мить арбітр показав на центр. Радості моїй і хлопців не було меж…
Популярные новости