Молодіжна першість. "Говерла" - "Металлург" (З) 1:1

1298 13.04 2013   22:34
Фото - fcgoverla.uz.ua

Молодіжна першість. 13.04.2013. Мукачево. Стадіон "Авангард". 350 глядачів.

"Говерла" - "Металург" (З) 1:1 (1:0)

Голи: Ряшко 10 (пенальті) - Імереков 76

"Говерла": Яшков, Молнар, Гринченко, Плосконос (Ількович 21), Бойко ( Гнепа 46), Вагін, Ряшко, Гребенюк (Огар 56), Ботвинник (Сідельник 87), Гагун (Данюк 74), Курта

"Металург": Леонідов, Бондаренко, Ульянов (Каплієнко 66), Парцванія, Імереков, Юсов, Осадчий (Гвілія 46), Алі (Можаровський 56), Коваленко, Коньков (Лучкевич 63), Гайдаш (Петров 46)

Попередження: Гнепа 75, Ботвинник 89

Нереалізовані пенальті: Курта 90+2 - Парцванія 76

Матч у Мукачеві проходив під знаком реваншу, адже в першій зустрічі цих команд в Запоріжжі «металурги» провели в ворота закарпатської команди чотири голи. Тож, звісно, вдома слід було перемагати.

Початок поєдинку був за господарями, які з перших хвилин почали шукати шлях до воріт суперника. На 10-й хвилині активні дії «говерлян» принесли результат. Оборонець гостей помилився у власному штрафному майданчику, зігравши рукою. Арбітр Вакс призначив пенальті.

Без шансів для кіпера Леонідова – 1:0. Далі гра в першій половині зустрічі змістилася до центру й практично тривала там усю гру. Правда, в середині тайму довелося змінити Микиту Плосконоса через стик із суперником він отримав ушкодження.

У другому таймі ужгородці намагалися комбінувати, але до завершального пострілу справа не доходила. А от на 75 хвилині помилка для оборонців «Говерли» вартувала пропущеним м’ячем. Гнепа порушив правила на правому краї перед штрафним майданчиком. Запоріжці виконали стандарт, на лінії воротарського майданчика передачу в дотик у сітку воріт точно спрямував Максим Імереков – 1:1.

А далі гості могли вийти вперед. Ількович, намагаючись винести м’яч з власного карного майданчика послизнувся і торкнувся рукою м’яча – арбітр вказує на одинадцятиметрову позначку.

До м’яча підходить Парцванія. Розбігається, пробиває на силу, м’яч влучає в перекладину і вилітає за межі поля. Незабитий пенальті запоріжців додав сили господарям, які почали тіснити гостей і змусили їх більше думати за захист власних володінь. А вже на доданих арбітром хвилинах дальній удар гравця «Говерли» захисник «Металурга» заблокував рукою – тим самим заробляє третє за гру пенальті.

Та дуель Курти з Леонідовим завершилася перемогою воротаря, який розгадав напрямок удару Сергія і спокійно накрив м’яч. Тож – 1:1, такий результат закарпатсько-запорізького двобою молодіжних складів команд.

Популярные новости