Контрольний матч. "Карпати" (мол.) - "Ворскла" (мол.) 2:1

927 12.02 2013   11:44

У своєму останньому матчі на турецьких зборах, молодіжна команда «Карпат» здобула чергову перемогу. Цього разу «зелено-білі» виграли в однолітків з полтавської «Ворскли» 2:1.

«Карпати» (1-й тайм): Сорочинський, Маркович, Білий, Подоляк, Гудак, Березовий, Чачуа, Страшкевич, Пучковський, Завійський, гравець на оглядинах.

«Карпати» (2-й тайм): Нагірний, Савченко, Білий, Подоляк, Гудак, Елла, Ахалая, Костевич, Семчук, Красномовець, Смук.

«Ворскла»: Бурдейний, Ардін Даллку (Хоменко, 66) Томенко, Гарбар, Радченко, Павлик, Карась, Рябушко, Ченбай (Яременко, 62), Вовченко (Кругляк 73), Юрченко (Ичанський, 59).

Уже на 14-ій хвилині карпатівці повели в рахунку. Вадим Страшкевич віддав передачу на Тараса Пучковського, який протягнув м’яча метрів з 15, увійшов до штрафного і відпасував на того ж Страшкевича. Молодому хавбеку нічого не коштувало скористатися становищем і відкрити рахунок. Загалом комбінація була дуже швидкою та ефектною, тим і приємніше, що завершилася вона голом. Вадим Страшкевич долучився і до другого м’яча, забитого на 24-ій хвилині. Він отримав м’яча на фланзі і прострілив на Михайла Березового, який спокійно переграв воротаря полтавчан.

Невдовзі після початку тайму полтавчани змогли сквитати один м’яч – після навісу з флангу форвард «Ворскли» вдало зіграв головою – 2:1. Більше у матчі голів не було.

«Це був дуже хороший спаринг для нашої команди. «Карпати» показали високий рівень ігрової дисципліни, атакували, використовуючи усю ширину поля. Особливо мені сподобалося те, як гравці приймали рішення і чітко знали, що їм робити після відбору м’яча. За рахунок саме таких швидких переходів від оборони в атаку нам і вдалося перемоги» - сказав старший тренер молодіжки Ігор Йовічевіч.

У вівторок зранку дублери повернуться до Львова, де пробудуть до 19-го лютого. Після цього вони вирушать в Крим, на базу ФК «Кримтеплиця». Саме там карпатівці готуватимуться до першого матчу молодіжного чемпіонату у 2013 році проти сімферопольської «Таврії».

Популярные новости