Молодіжна першість. "Волинь" - "Арсенал" 0:1

717 11.05 2013   14:12

"Волинь": Воробей, Луценко (Подригуля, 46), Мучак, Малік, Задерецький, Щедрий, Хомченко, Коломієць (Фурман, 85), Жук (Шаповал, 61), Шумахер (Гребенюк, 46), Бабир

Тренер: Олег Федюков

"Арсенал": Копаліані, Фаворов (Притковський, 58), Чорномаз, Шабанов, Мостовой, 9 Вечурко, Бухал (Чередніченко, 81), Бровко (Шваб, 67), Фабунмі, Черненко, Філіппов (Гулордава, 54)

Тренер: Андрій Анненков

Молодіжний склад «Волині» поступився «Арсеналу» у поєдинку 28-го туру. Рахунок 0:1 не по грі, адже господарі увесь матч провели на половині поля «канонірів», атакували, але пропустивши нелогічний гол на початку матчу, програли.

Перший нагоду для взяття воріт «Волинь» втратила на 5-й хвилині, коли простріл з лівого флангу завершував ударом з меж штрафного Щедрий, але м’яча заблокував захисник. Стартовий натиск господарів нічим не закінчився, а от гості, заробивши штрафного неподалік кутка карного майданчика, відкрили рахунок. Мостовий закрутив м’яча зі стандарту у бік воріт і той пірнув повз Воробея, який очікував, що на подачу відгукнуться оборонці – 0:1.

Пропущений гол активізував підопічних Олега Федюкова. Вони заробляли стандрати, фінтили, але до завершального удару справа так і не дійшла. Працездатністю у матчі запам’ятався Задерецький, утім, кілька його перспективних прострілів не зуміли належним чином замкнути партнери.

У другому таймі «Волинь» і зовсім притисла «Арсенал» до власних воріт, знову багато подавала з флангів, кутові, але практично усі гравці атаки господарів свої хороші нагоди змарнували. У підсумку – дуже прикра поразка 0:1…

Популярные новости