Андрій Купцов: "Карпати" б’ються до останнього"

745 08.11 2013   20:33

Після феєричного поєдинку між молодіжками «Карпат» та «Ворскли», старший тренер «левів» Андрій Купцов поділився своїми враженнями.

– Почну з того, що ми пропустити чотири голи, отже в обороні грали неправильно. Але важливо те, що ми забили більше за суперника. Радий, що весь час ми вели в рахунку і не опускали рук. Також мені сподобалося відношення команди – ми грали до кінця.

– Мабуть, такі матчі не варто оцінювати логічно...

– Справді, таких матчів мало і вони дуже непередбачувані. Ніхто не знає, як складеться у підсумку. Помилок вистачало у складі обох команд. Я б сказав, що це була гра помилок емоцій і голів. Але настрій у нас трохи кращий. Можу собі уявити, як би нашим хлопцям було прикро, якби вони не виграли. Таку нічию чи поразку було б дуже важко перенести. Тому я радий, що ми старалися, забили п’ять голів. З іншого боку треба працювати над обороною, над стандартами. От наші захисники голи забивали, ніби виправляючи помилки в обороні.

– Вже в другому матчі поспіль ви вириваєте перемогу на останніх хвилинах...

– Хороша мотивація і характер. «Карпати» б’ються до останнього. Ну і не варто забувати про кондиції. Якби не було сил, не було б і голів. Навіть за рахунку 5-4 ми ще могли забити.

– Зараз буде пауза. Дасте команді відпочинок?

– Так, дамо три дні відпочити. А вже з вівторка почнемо підготовку до матчу проти «Металурга».

Популярные новости