Ігор Йовічевіч: "Наш клуб працює і розвивається і правильному руслі"

1388 05.02 2013   22:20
Фото - fckarpaty.com.ua

Молодіжна та юніорська команди львівських «Карпат» до нового сезону готуються в Туреччині, приблизно за 100 кілометрів від місця дислокації основного складу. У їхньому розпорядженні п’ятизірковий готель та прекрасний спортивний комплекс з великою кількістю газонів із зеленою травою. Про підготовку дублерів «Карпат» до весняної частини чемпіонату розповів старший тренер Ігор Йовічевіч.

– Тренере, далеко не кожній молодіжній команді вдається провести збори за кордоном...

– Це доказ того, що наш клуб працює і розвивається і правильному руслі. Керівництво не лише будує поля для дітей, не лише вкладає в розвиток інфраструктури величезні гроші, але й має чітку візію того, як має розвиватися молодіжна та юніорська команди. Керівники клубу зробили все для того, щоб молоді футболісти мали ідеальні умови для підготовки до нового сезону. Я щиро вдячний їм за це.

– Молодіжка провела вже кілька спарингів. Чи задоволені ви діями своїх підопічних?

– У першій грі ми перемогли казахів 1:0. Єдиний гол забив наш умовний новачок Дзядикевич, якого ми взяли з юніорської команди. Рахунок міг би бути й більшим, але треба розуміти, що це була перша гра, а вона завжди не проста. У наступному матчі ми зіграли внічию 0:0 з хорватським «Інтером». У цьому матчі переважно грали наші резервісти. Як на мене, поєдинок пройшов на дуже хорошому рівні.

– З ким ще плануєте грати?

– Ми запланували провести ще три поєдинки проти чеського «Градача», «Ворскли» та ще однієї румунської команди.

– Як проявляють себе новачки вашої команди?

– Загалом добре. Вони серйозно працюють, бо зрозуміли, що перейшли на інший рівень. У нашій команді нема місця для індивідуальностей. Наш пріоритет – це команда. Повага один до одного повинна бути не лише на полі, але й поза ним. Тільки так ми станемо сильними.

Популярные новости